Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een baan zoeken in Rotterdam doe je voortaan via JEX.nl – we leggen uit waarom

Aangeboden door JEX.nl 18 november 2019

Hoera! Maandag 18 november is het platform JEX.nl gelanceerd. Op dit platform worden banen in Rotterdam aangeboden, in allerlei branches. Vernieuwend, want JEX werkt met een slim matchingsysteem, vergelijkbaar met dat van Airbnb. Wij gingen alvast langs om te vragen hoe het precies werkt.

JEX is nu nog in de start-upfase, maar reken maar dat de site over een tijdje vol staat met leuke banen en stages. Die zijn gericht op young professionals tussen de 16 en 35 jaar, vanaf niveau MBO4. Werkgevers en werknemers worden aan elkaar gekoppeld aan de hand van een slimme matchingtechnologie die mede ontwikkeld is door neurowetenschappers. Interessant! Door dit systeem zijn er geen recruiters meer nodig. Door altijd met hetzelfde, vaste tarief te werken, wil JEX de uitzendwereld transparanter maken voor bedrijven… en leuker voor iedereen!

Inspiratieplatform

JEX wordt namelijk ook een inspiratieplatform, waar je blogs kunt lezen en podcasts kunt beluisteren. Hier ga je straks heen om je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek, en leer je hoe je het best kunt omgaan met tegenslagen. Zomaar een paar voorbeelden, want de ideeënmachine ronkt op volle toeren bij deze slimme start-up. Overigens worden niet alleen werkzoekenden, maar ook werkgevers straks getrakteerd op allerlei slimme tips, tricks en inzichten.

De beste matches

Nadat jij je gegevens hebt ingevuld kun je meteen solliciteren op iedere leuke baan die je tegenkomt. Of misschien word je direct al door je toekomstige werkgever uitgenodigd voor een livechat, videogesprek of persoonlijk gesprek. Ieder aangesloten bedrijf krijgt namelijk een seintje als er een goede match beschikbaar is. Ben je nieuwsgierig naar deze nieuwe manier van arbeidsbemiddeling? Klik dan hier of op de oranje ‘naar website’-button hieronder, en ontdek wat JEX voor jou kan betekenen.Meer over JEX.nl ontdekken?

JEX.nl

zakelijke dienstverleners

Rivium Quadrant 141-151, Capelle aan den IJssel

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.