Stop de persen! Dunkin’ Donuts opent in april twee zaken in Rotterdam

Door Wouter Vocke 6 maart 2019

Vorig jaar mochten we er al even van proeven toen ze met een pop-up in Rotterdam stonden, maar nu is het echt zo ver: Dunkin’ Donuts opent in april in Rotterdam. En ze doen het meteen goed – ze openen niet één, maar twee zaken!

“Wij zijn heel trots op het feit dat we maar liefst twee vestigingen in de prachtige havenstad Rotterdam mogen openen”, aldus Nabil Besali van Dunkin’ in Nederland. Naast de beroemde donuts kun je straks in bij Dunkin’ in Rotterdam ook terecht voor een ontbijtje. Ze verkopen namelijk ook croissantjes, muffins, bagels en belegde broodjes – of neem gewoon een bakkie koffie op het terras!

Wie wat waar?

Aan de Beurstraverse (zeg maar gewoon Koopgoot) komt een gloednieuwe zaak van 70m2, mét terras. Deze winkel wordt meteen helemaal in de nieuwe huisstijl van Dunkin’ gemaakt – zo zie je ze in Nederland alleen nog in Leiden en Almere. De Rotterdamse zaak zal zeven dagen per week van 7.00 tot 22.00 uur open zijn en opent op woensdag 17 april om 7.00 uur.

Op de Lijnbaan komt een pop-up te staan, die minimaal een jaar open zal blijven. Deze opent ook op 17 april, maar dan om 9.00 uur, aan de Lijnbaan 98.

Dunkin

Gratis donuts!

Dat wordt rennen: de eerste 100 klanten van de winkel in de Koopgoot worden beloond met een jaar lang gratis donuts. Ja, je leest het goed: EEN JAAR LANG GRATIS DONUTS!

Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts heeft zijn naam veranderd naar Dunkin’, omdat de keten naast de iconische donuts ook meer wil focussen op broodjes en de duurzame koffie die ze verkopen. Maar hallo, wij komen natuurlijk gewoon voor de donuts. Die zijn trouwens verkrijgbaar voor €2,25 per stuk, zes kosten €11,50 en twaalf stuks heb je voor €21,75. Dan weet je dat alvast!

Dunkin’ is opgericht in 1950 en heeft meer dan 12.200 winkels in 45 landen. In Nederland staan er al 22 – en straks dus ook eindelijk in Rotjeknor!

Nieuwe naam Dunkin

Lees ook:

bakkerswinkel centrum

5 x Fijne bakkers in Rotterdam

Natuurlijk kun je prima naar de supermarkt voor een halfje bruin, maar je mag jezelf ook wel eens go...

Insidertip: een heerlijke lunch of high tea op een onverwachte plek

16 redenen waarom we liever in Rotterdam dan in Amsterdam wonen

Yes! Loetje in het centrum gaat eindelijk open

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.