Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze coronateststraat rijd je meteen door: binnen 15 minuten krijg je de uitslag per sms

Aangeboden door Coronasneltest123 13 november 2020

Woensdag 11 november opent Coronasneltest123. Bij deze teststraat kun je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat terecht – zeven dagen per week en zelfs last minute. Na de test kun je meteen weg. Binnen een kwartier krijg je een sms met de uitslag.

Waar je bij veel andere coronateststraten vijftien minuten op het terrein moet wachten tot de uitslag bekend is, kun je hier dus meteen door. Dat is natuurlijk ideaal als je je al niet topfit voelt. We kunnen ons voorstellen dat je nog wat vragen hebt, dus die gaan we even beantwoorden.

Hoe werkt het?

Stap 1: plan een afspraak in

Via de online kalender boek je simpel en snel een afspraak in, op het moment dat het jou uitkomt. Je kunt hier iedere dag van de week terecht, als het maar tussen 7.00 uur ’s morgens (op zondag vanaf 10.00 uur) en 22.00 uur ’s avonds is. Kies een tijdslot en leg deze vast. Na het reserveren ontvang je een e-mail met reserveringsnummer. Betalen kan online tijdens het reserveren, of met je pinpas op locatie.

Bel je liever? Reserveer dan via het telefoonnummer 010-2126887.

Stap 2: bezoek de testlocatie

Heb je een tijdslot gereserveerd? Zorg dan dat je om die tijd bij de testlocatie bent en geef je reserveringsnummer door aan het personeel. Zij nemen vervolgens de test bij je af, wat maximaal vijf minuten duurt. Het team bestaat uit medische professionals en de test is goedgekeurd door de overheid en het RIVM. Op de overzichtelijke website vind je hierover uitgebreide informatie.

Stap 3: wacht maximaal een kwartiertje op de uitslag

Zoals eerder gezegd, mag je na het afnemen van de test meteen door en hoef je niet te wachten. Binnen vijftien minuten ontvang je een smsje met de uitslag en weet je of je in isolatie moet of niet. Is de uitslag positief, ga dan direct in quarantaine en breng je huisarts op de hoogte. Ook per e-mail ontvang je nog een certificaat. Hierop staan de uitslag, het type en het merk van de test en het moment van afname. Let op: dit certificaat kan niet gebruikt worden als reisdocument.

Lees verder onder de foto >

Coronasneltest123 Rotterdam Charlois
Foto: Sami Dmitrovic

Wat kost het?

Een coronatest bij Coronasneltest123 kost €79,-, inclusief btw. Ondernemers krijgen korting als ze meerdere werknemers laten testen. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als je mensen naar een klus wilt sturen. Laat je tien personen of meer testen, dan kost het €69,- per persoon. Na aanmelding krijg je vouchers toegestuurd, waarmee de werknemers zelf een tijdslot kunnen boeken via de website.

Waar is het?

Je vindt Coronasneltest123 vlak achter de McDonald’s in Charlois. Omdat-ie langs de snelweg ligt, is de teststraat heel makkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer, trouwens. Het adres is Aploniastraat 19, 3084 CC in Rotterdam.

Mag ik ook zonder auto door de teststraat?

Jazeker, dat mag! Maar let op: als je al klachten hebt is het niet handig om met het OV te reizen, in verband met besmettingsgevaar. Kijk in dat geval of je lopend of met de fiets of scooter naar de testlocatie kunt komen.

Extra optie voor bedrijven

Als bedrijf kun je ook een code ontvangen, waarmee werknemers zelf een test kunnen inplannen. Op basis van de hoeveelheid afgenomen tests ontvang je om de twee weken een factuur. Zo hoef je niet constant nieuwe boekingen uit te voeren voor je personeel. Kijk hier voor meer informatie, of stuur een mailtje naar [email protected].Deze bijdrage wordt je aangeboden door Coronasneltest123. Meer over Coronasneltest123 ontdekken?

Coronasneltest123


Geopend07:00 - 22:00

Aploniastraat 19, Rotterdam

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.