Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

All you can eat sushi eten, maar wél met allure? Hier moet je zijn

Door Wouter Vocke 2 mei 2018

Konichiwa! MISO SUSHI is in Plaza (tegenover Rotterdam Centraal) een nieuw sushiconcept gestart met beste uit twee werelden: de allure van fine dining en het gemak van all you can eat. Dat is nog eens lekker!

MISO SUSHI heeft een uitgebreid all you can eat-menu met ruim honderd Aziatische lekkernijen. Volgens het bekende recept kun je twee uur lang gerechten bestellen verspreid over vijf rondes. Van vegetarische maki’s en handrolls tot specialiteiten van de grill en bite size poké bowls. Prijzen voor de lunch beginnen bij € 19,50 en onbeperkt dineren kan vanaf € 27,-. Het is ook mogelijk om a la carte-gerechten te bestellen. Wij krijgen er meteen trek van!

Avondje uit

Sushi
(Foto: Pexels)

“All you can eat staat als een huis, daar moet je niet te veel aan willen veranderen. Wij kozen ervoor om deze formule in een nieuwe jas te steken door onze gasten te verrassen met een bijzondere eetbeleving. Eten bij MISO SUSHI is echt een avondje uit”, vertelt Yan Ji van MISO SUSHI.

Sushi Counter

miso sushi
(Foto: MISO SUSHI)

Speciaal voor de take away-gasten heeft MISO SUSHI een sushi counter. De chefs bereiden de gerechten voor je neus. Ji: “Versheid is essentieel voor de kwaliteit. Ook voor de counter kiezen we daarom altijd voor dagverse ingrediënten!”


Meer over MISO SUSHI Japanese and Asian dining ontdekken?

MISO SUSHI Japanese and Asian dining sushi restaurants

Gesloten12:00 - 22:00

Plaza 2, Rotterdam

Bekijk meer:sushi restaurants
  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.