Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Newsflash! Perry Sport opent vlaggenschip in het oude pand van Blokker

Door Wouter Vocke 1 mei 2018

Perry Sport verhuist! De bekende sportwinkel verruilt zijn stekkie op de Lijnbaan voor een gloednieuwe winkel in de Hoogstraat. En niet zomaar een winkel, maar een heuse Flagship Store. De opening van deze nieuwe sportzaak staat gepland voor eind juni.

Perry Sport neemt in de Hoogstraat de plek in van Blokker, dat het grote pand met drie verdiepingen al een tijdje terug heeft verlaten. Het historische wederopbouw-winkelpand is zo’n tien jaar terug grondig gerenoveerd, en nu komt Perry er dus in. Blokker is laatst verhuisd richting de Oude Binnenweg, waar ze onder andere met La Place, Sissy Boy en Big Bazar onder één dak zitten.

Experience Box

Perry Sport

Voor Perry is het alweer de derde flagship store na Utrecht en Amsterdam. In Rotterdam komt volgens Perry ‘meer ruimte voor inspiratie, beleving en events’. In het andere vlaggenschip, dat laatst in Utrecht werd geopend, is de Experience Box geïntroduceerd. Die nieuwe ruimte wordt ingezet voor bijvoorbeeld (sport)trainingen, workshops en introducties van nieuwe producten.


Meer over Perry ontdekken?

Perry sportwinkels

Geopend10:00 - 18:00

Hoogstraat 196A, Rotterdam

Bekijk meer:sportwinkels
big bazar blokker

Twee voor de prijs van één! Vandaag openen een nieuwe Blokker én een Big Bazar in het centrum

Nieuw in Rotjeknor: Big Bazar! Vandaag opende de keten een nieuwe winkel op de Karel Doormanstraat, ...

adv.