Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rotterdam krijgt een nieuwe club: van techno, hip-hop tot house-avonden

Door Faayyaaz van Dijk 30 september 2019

Hoe fijn is dit! Een tijdje geleden schreven wij een stukje dat Club Vie helaas zijn deuren ging sluiten. Maar niet getreurd! Het pand aan de Maasboulevard blijft niet lang dicht (en stil): ongeveer over een maand opent Munch!

De enige vergelijking die je kunt maken met Club Vie is de locatie, want verder wordt het een hele andere club. Daniël Lodewijkx (eigenaar van Eau Lounge, geweldig uitzicht!) gaat van Munch een nieuwe hotspot maken. Daniël op zijn Facebookpagina: “Rotterdam is duidelijk toe aan een nieuwe gezellige sfeervolle club met toffe nieuwe feesten.”

Verschillende avonden

Op zaterdag organiseren ze er avonden met verschillende stijlen muziek. Disco, house alles komt voorbij. Op vrijdag organiseren ze thema-avonden: ze richten zich dan meer op één soort genre. Oh! En de VIP-tafels… Die verdwijnen. De laatste feestavond is Club Vie is vandaag (maandag 30 september): Belvedere Monday.

Ben je trouwens op zoek naar een baan? Bij Munch zijn ze nog op zoek naar mensen. We houden jullie op de hoogte wanneer Munch zijn deuren opent.

Lees ook:

RTM Hofplein

Binnenkort opent een nieuwe ‘tijdelijke’ nachtclub bij het Hofplein

Rotterdam krijgt er gelukkig weer een nachtclub bij, Nou ja, voor eventjes dan. RTM - zo heet de clu...

Wait what! Rotterdam krijgt gewoon een nieuwe club

Dit kan je verwachten van de nieuwe club in Rotterdam

POING! de nieuwe arcadehal in hartje centrum

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.