Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lever lege lachgaspatronen in bij Bram Ladage en krijg een gratis kroket

Door Faayyaaz van Dijk 15 mei 2019

Het is toch een ding in Rotterdam. Overal op straat kom je lege lachgaspatronen tegen, omdat jongeren massaal aan de lachgas gaan. Moet je natuurlijk helemaal zelf weten, maar ruim wel je rommel op.

Bram Ladage Zuidplein Laag helpt Eric Alblas sinds dinsdag 14 mei met het verzamelen van lege lachgaspatronen. Als je namelijk lachgaspatronen op straat vindt en per 25 stuks inlevert bij Bram Ladage Zuidplein Laag krijg je een gratis huisgemaakte kroket!

Over Eric Alblas

Sinds 2016 staat Eric iedere morgen vroeg op om zijn dagelijkse routine zwerfafval (lachgaspatronen) van de straat te plukken. In zijn scootmobiel struint hij alle straten in Rotterdam af en vindt hij gemiddeld 4000 (!) patronen per week op straat. Dat zijn flink wat kroketten… Maar liefst 160 stuks.

Hij geeft nog wel even het volgende aan op de Facebookpagina van Bram Ladage Zuidplein Laag: “Om een misverstand te voorkomen…Wij zetten NIET aan tot groot verbruik ! Wij zorgen dat de rondslingerende lachgaspatronen van straat geruimd worden. De ingezamelde lege lachgaspatronen worden door Beeldend Kunstenaars hergebruikt. Men maakt er o.a.Sieraden en Kunstwerken van.”

De voorwaarden

  • Bij inlevering aan het filiaal van Bram Ladage ontvang je bij minimaal 25 lege patronen een huisgemaakte Kroket als beloning. Deze actie geldt , in eerste instantie, als tryout tot 22 mei 2019.
  • Maximaal twintig beloningen per dag. Op=Op

Lees ook:

Verloren konijn

Deze verloren knuffel zat gewoon een patatje te eten bij Bram Ladage

Het nieuwe jaar ging voor moeder Wendy niet heel goed van start: hoe moest haar dochter nu slapen zo...

Niet grappig: Noordereiland vol lachgaspatronen (maar deze held ruimt ze op)

adv.