Huilen! Deze 2 zaken verdwijnen voorgoed van Rotterdam Centraal

Door Britte Kramer 9 juli 2018

We moeten niet van 1, maar meteen van 2 fijne zaken afscheid nemen, op Rotterdam Centraal. Dag lieve, ongezonde Burger King, met je verslavende Whoppers, twister fries en chili cheese nuggets… En dag mooie Uit Je Eigen Stad, fijne gezonde optie dat je d’r was…

<< < Pagina 1 / 2 >
⟵ swipe swipe ⟶

Burger King

Burger King Rotterdam Centraal
Foto: AD.nl

Het eerste slachtoffer is Burger King. Het was er al een tijdje stil, maar het woord ‘tijdelijk’ op het aanplakbiljet gaf ons hoop. Onterecht, zo blijkt nu, want de Burger King op Rotterdam Centraal mag niet meer open. De reden? Buurtbewoners hadden last van stankoverlast. Althans, dat zeggen ze. Stiekem denken wij dat ze eerder last hadden van overgewicht, omdat ze door die verleidelijke geuren steeds uit bed kropen om weer een Whoppertje te knallen.

#fitgirl-foto’s

Volgens de NS is niet álle hoop verloren. Mocht er ooit een pandje vrij komen aan de voorkant van het station, dan mag Burger King het nog een keer proberen. Op de plek van Burger King komt een andere horecazaak, maar geen fastfood meer. Lastig te accepteren? Ah joh, gun die omwonenden ook hun #fitgirl-foto’s deze zomer!

Uit Je Eigen Stad

Foto door Mathieu van Ek

Posted by Uit Je Eigen Stad on Monday, 6 February 2017

Superjammer dit, want wat was deze CS-dependance van Uit Je Eigen Stad een aanwinst voor het station! Je betaalde er misschien iets meer dan bij de Burger King, maar je kreeg er ook wel íets meer voedingswaarde voor terug. Hier lees je de uitgebreide verklaring van Uit Je Eigen Stad, waarin ze aangeven dat het faillissement alles te maken heeft met de verbouwing van het Proveniersplein. Gelukkig kunnen we nog terecht op de boerderij!

Uit Je Eigen Stad restaurants en horeca

Nu open11:00 - 22:00

Marconistraat 39, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 2 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.