Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hudson’s Bay vertrekt uit Rotterdam: dit gebeurt er met La Place

Door Britte Kramer 3 december 2019

Het is over en uit voor Hudson’s Bay in Nederland. Eind december sluiten alle vijftien vestigingen. Ook Rotterdam moet het vanaf dan zonder Hudson’s Bay doen. Maar… wat zijn de plannen van La Place? Deze horecagelegenheid zit immers in dit grote pand van de Canadese keten. Een woordvoerder bevestigt: ook La Place gaat sluiten. 

“La Place is huurder van Hudson’s Bay. Door de sluiting van de winkelketen zien wij helaas geen mogelijkheden voor verdere exploitatie van onze twaalf restaurants op de betreffende locaties,” vertelt woordvoerder Lotte Nijland.

La Place in Rotterdam gaat dicht

Dat betekent dat ook deze La Place in Rotterdam eind december dichtgaat. Voorlopig. Het bedrijf bekijkt namelijk de mogelijkheden om de restaurants die in een Hudson’s Bay gevestigd zijn, in de toekomst te heropenen. Bang dat je die ongeëvenaarde broodjes roomkaas nu moet missen? Hoeft niet. La Place heeft nog wel vestigingen op de Oude Binnenweg, in Alexandrium Shopping Center en op Rotterdam Centraal.

Sluiting Hudson’s Bay

In september kwam het nieuws naar buiten dat Hudson’s Bay alle vestigingen sluit. Dinsdag 31 december is de allerlaatste dag van Hudson’s Bay en dus ook die van La Place. De winkelketen is in Nederland zo’n twee jaar open geweest. Wat er nu gebeurt met het pand aan de kop van de Koopgoot? Dat is nog niet bekend. Zoals altijd houden we je op de hoogte.


Meer over Hudson’s Bay ontdekken?

Hudson’s Bay winkelen

Gesloten10:00 - 19:00

Hoogstraat 185, Rotterdam

Bekijk meer:winkelen

Helemaal op de hoogte zijn van alle perikelen rond Hudson’s Bay? Lees ook:

Hudson's Bay Rotterdam

Het pand van Hudson’s Bay is verkocht!

Het pand van de Hudson's Bay is verkocht. De Beursgallery (zoals het oorspronkelijk heet) is in hand...
Hudsons Bay dicht

Dit willen jullie het liefste zien in het pand van Hudson’s Bay in Rotterdam

Het gaat toch echt gebeuren: Hudson’s Bay sluit eind 2019 de deuren. Dat betekent dat het pand in he...

adv.