Hudson’s Bay gaat nog steeds niet lekker en dat gaan we waarschijnlijk merken

Door Faayyaaz van Dijk 17 januari 2019

Dat het niet heel lekker gaat met Hudson’s Bay was al wel bekend. Maar nu wordt zelfs gespeculeerd over een ‘aangepaste’ winkel, zo laat het Canadese warenhuisconcern weten.

Hudson’s Bay gaat zich ‘herpositioneren’ en voert de nodige veranderingen door bij zijn warenhuizen, vertelt Retailtrends. Of dat betekent dat de winkels écht kleiner worden, vertelt de warenhuisketen niet, al wordt vermoed van wel. Verder is niet duidelijk of Hudson’s Bay gaat snijden in het personeelsbestand. De geplande openingen in Utrecht en Amstelveen dit voorjaar gaan in ieder geval gewoon door. Ook heeft het van origine Canadese bedrijf een nieuwe ceo aangesteld: Armin Devender. Hij moet de herpositionering in ons land gaan leiden.

Goedkoper

Een tijdje geleden kregen we leuk nieuws: de winkel die volgens sommige stadsgenoten veel te duur was, werd goedkoper. Het assortiment werd aangepast om ook merken als Alan Red en Sloggi toe te voegen. Hudson’s Bay liet toen weten dat de nieuwe collectie vrij weinig te maken had met de tegenvallende loop. Volgens klantenonderzoek willen Nederlanders gewoon meer acties en speciale deals zien. Nu blijkt dat er eigenlijk nóg meer moet gebeuren om Hudson’s Bay aantrekkelijk te maken.

Dertien vestigingen

Naast de vestiging in Rotterdam komen we Hudson’s Bay ook tegen tijdens een rondje shoppen in Amsterdam, Tilburg, Leiden, Den Haag, Zwolle, Almere, Breda, Den Bosch, Maastricht, Enschede, Amersfoort en Haarlem.


Meer over Hudson’s Bay ontdekken?

Hudson’s Bay winkelen

Nu gesloten10:00 - 19:00

Hoogstraat 185, Rotterdam

Bekijk meer:winkelen

Lees ook:

Winkelen

Brexit! Deze Britse modeketen verdwijnt uit Rotterdam

Oh my lordy lord! Shoppen bij River Island kan straks niet meer: de Britse keten sluit al zijn winke...

adv.