Heet nieuws: dit Amsterdamse festival verhuist naar Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 21 november 2018

A Day at the Park was een van Amsterdams meest populaire festivals. Maar na de tiende editie, in juli 2017, was het ineens klaar – tot groot verdriet van iedereen die van een feestje houdt. Nu is er bijzonder nieuws: in 2019 maakt A Day at the Park een doorstart in het Kralingse Bos. Naar ons weten de eerste keer dat zo’n groot festival van 020 naar 010 verhuist.

A Day at het Kralingse Bos

A Day at the Park is een vrolijk festival voor danceliefhebbers. De aankleding was elk jaar tot in de puntjes verzorgd en de dj’s die achter de draaitafels stonden waren ook niet de minsten. A Day at the Park vindt zaterdag 21 september plaats in het Kralingse Bos, en krijgt natuurlijk wel een Rotterdams tintje. Wij hopen in elk geval dat ze hun iconische zweefmolen meeslepen.

A Day at the Park 2017: Final Edition | Aftermovie

De officiële aftermovie van A Day at the Park – Final Edition neemt je voor even mee terug naar 15 juli 2017. Naar de 10e & allerlaatste editie van #ADATP! Een geweldige dag om nooit meer te vergeten. Zing, kijk, hoor, dans, lach, beleef en bewonder. Oh en pssst: er liggen hele mooie plannen in het verschiet. Just so you know.Video credits: RIDEMusic credits: Arjuna Schiks (track: Parkish) & Housequake (track: Alive)

Posted by A Day at the Park on Tuesday, 1 August 2017

De laatste Facebookpost

Op de laatste Facebookpost van 1 augustus 2017 staat: ‘’ De officiële aftermovie van A Day at the Park – Final Edition neemt je voor even mee terug naar 15 juli 2017. Naar de 10e & allerlaatste editie van #ADATP! Een geweldige dag om nooit meer te vergeten. Zing, kijk, hoor, dans, lach, beleef en bewonder. Oh en pssst: er liggen hele mooie plannen in het verschiet. Just so you know.’’ En die hele mooie plannen zijn nu dus bekend. Jullie horen van ons zodra we meer informatie hebben.

Kop van Zuid

9 dingen waar Rotterdam een stuk beter in is dan Amsterdam

Op voetbalgebied moest 010 het voor de zoveelste keer afleggen tegen 020. Maar er zijn ook genoeg di...
BAR

Hou je vast: club BAR kondigt zijn einde aan

Neee! Tranen met tuiten hier, want BAR gaat sluiten. Voor wie de afgelopen zes jaar vér weg is geble...
Ted Langenbach

Ted Langenbach: ‘Zonder uitgaan zou Rotterdam gewoon een provinciestadje zijn!’

Ted Langenbach: de partygoeroe van Rotterdam en misschien zelfs wel van heel Nederland en ver daarbu...
  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.