Gratis duurzaam autorijden? Word ambassadeur van Buurauto

Aangeboden door Buurauto 31 oktober 2018

Buurauto is de elektrische auto die je deelt met je buren. Het is een slimme oplossing voor het parkeerprobleem en voor een schonere, groenere stad. Buurauto gaat uitbreiden in Rotterdam, en als je je nu aanmeldt als ambassadeur, krijg je als eerste een Buurauto tot je beschikking. Zodra je je buren enthousiast hebt gemaakt om er ook gebruik van te maken, rijd jij gratis!

Ben jij vóór duurzaamheid en ben je goed met mensen en social media? Ken je de bewoners en bestuurders in jouw buurt en weet je hoe je ze enthousiast maakt en verbindt? Dan zoekt Buurauto jou!

Zes wijken

Buurauto zoekt meerdere ambassadeurs, in de volgende wijken: Agniesebuurt, Bergpolder, Blijdorp, Delfshaven, Liskwartier en Provenierswijk. Ben je bereid om je vijf tot tien uur per week in te zetten voor de promotie van Buurauto in jouw buurt, met als beloning minder auto’s in je straat, blije buren én gratis duurzame mobiliteit? Mail dan naar Bas Verdoorn: [email protected] en leg uit waarom dit iets voor jou is. Voor meer informatie kun je Bas ook bellen: 06-23109083.

Meer informatie over Buurauto:

Het Buurauto-platform streeft ernaar om groepjes van tien tot vijftien mensen – buurtgenoten dus – samen twee of drie auto’s te laten delen. Als jij en je buren de auto dagelijks nodig hebben om naar kantoor te rijden, dan is dat natuurlijk niet zo handig. Maar er zijn ook genoeg mensen die ‘m juist alleen in het weekend en/of de avonduren nodig hebben. Wees eerlijk: bij hoeveel gezinnen met twee auto’s worden ze allebei intensief gebruikt? Vaak staat een van de twee het merendeel van de tijd maar een beetje parkeerplek in te nemen voor de deur… Hoe meer vraag er naar Buurauto’s is in een straat, hoe meer er worden neergezet. Zo wordt jullie pooltje gebruikers vanzelf steeds gemêleerder.

Oplaadpaal voor de deur

Misschien doet het je een beetje denken aan andere deelautoconcepten, maar er zijn twee grote verschillen. Wist je dat bij andere platforms de auto’s meestal niet elektrisch zijn? Die van Buurauto zijn dat wel. Een ander verschil is dat je een Buurauto niet zomaar ergens oppikt en dus steeds in een andere rijdt, maar dat het altijd dezelfde auto is (of meerdere auto’s, als veel mensen in jouw buurt zich aanmelden), die gewoon in je eigen straat staat. Buurauto zorgt dus ook voor een oplaadpaal bij jou voor de deur. Ben je eenmaal aangemeld, dan kun je de auto via een app reserveren.

Klik hier voor meer informatie.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Buurauto. Meer over Buurauto ontdekken?

Buurauto

auto en mobiliteit

Bekijk meer:auto en mobiliteit

adv.