Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fiets gestolen? Misschien zit ‘ie hier wel tussen!

Door Wouter Vocke 4 september 2018

Is je fiets laatst gejat in de buurt van Centraal? Dan hebben we misschien goed nieuws voor je. De politie heeft namelijk een grote partij gestolen fietsen in beslag genomen en is op zoek naar de  eigenaren.

Dit werd gisteren op de facebookpagina van Politie Rotterdam basisteam Maas & Rotte geplaatst en onze collega’s van De Havenloods waren er als de kippen bij.

Kelderbox vol

Een slachtoffer van fietsendiefstal zag dat haar gestolen fiets te koop werd aangeboden op internet, en zo ging het balletje rollen. Na onderzoek werd er door agenten een actieplan gemaakt en actie ondernomen. Ze hielden een 35-jarige Rotterdammer aan in de Provenierswijk, in en om zijn kelderbox stond het vol met gestolen fietsen. Van zeven fietsen kon direct de rechtmatige eigenaar worden opgespoord omdat zij aangifte hadden gedaan. Een deel is echter nog bij de politie, omdat de eigenaar (nog) niet achterhaald is.

De Politie zegt: “Bent u slachtoffer geweest van een fietsendiefstal in de omgeving van Rotterdam Centraal Station, de provenierswijk of een van de andere omliggende wijken en heeft u nog geen aangifte gedaan, doe dan snel aangifte zodat wij uw aangifte eventueel kunnen koppelen aan een van de gestolen fietsen.” Aangifte kun je doen op www.politie.nl of je kunt een afspraak afspraak maken via 0900 – 8844.

Posted by Politie Rotterdam basisteam Maas & Rotte on Sunday, 2 September 2018

adv.