Dit weekend kun je naar een mega foodfestival in het centrum van Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 23 mei 2019

Aankomend weekend kun je lekker smullen van allemaal lekkere hapjes en dat door de hele binnenstad van Rotterdam. Het is namelijk tijd voor GastRO, een nieuw stadsfestival in Rotterdam.

Er is zoveel te doen in het weekend van 24, 25 en 26 mei, maar belangrijker… Er is ook voldoende te proeven! Op vrijdag zijn de winkels sowieso open tot 23.00 uur, dus je kunt tot lekker laat winkelen. En er worden zoveel verschillende activiteiten georganiseerd in het centrum. Kookgoot is ook onderdeel van GastRO.

Dit kun je beleven

De Koopgoot wordt drie dagen lang gevuld met terrassen en pop-up keukens. En de ondernemers in Central Plaza verrassen bezoekers op vrijdag en zaterdag met streetfood: van mini hotdogs tot sushi en ook aan gezonde shakes is gedacht! Ook heeft de Albert Heijn aan de Lijnbaan weer zijn deuren geopend, waar bezoekers het hele weekend kunnen proeven van allemaal lekkers.

Je leest het al voldoende keus. Maar dat is nog niet alles! Vrijdagavond geeft Maan ook nog een optreden en de overige lekkere en feestelijke activiteiten kun je vinden op de website van GastRO.

Lees ook:

Leuheuk! Er komt een sushi en ramen-festival naar Rotterdam

Als je dacht dat je alles hebt meegemaakt op het gebied van foodfestivals… Weten ze je toch weer te ...

Gezelligheid: dit jaar staat er een vegan food- en muziekfestival in Rotterdam

Oh yes! Het leukste gayfestival van Nederland komt naar Rotterdam

Het startschot is gegeven! Zó gezellig was Toffler Festival dit jaar

adv.