Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is wanneer deze nieuwe aanwinst (club) in Rotterdam zijn deuren opent

Door Faayyaaz van Dijk 9 oktober 2019

We kunnen niet dansen in Rotterdam!? Dus wel! Wij schreven laatst al dat Rotterdam een nieuwe club krijgt: MUNCH. 8 november is de eerste avond in deze nieuwe danshotspot.

Club Vie heeft zijn deuren gesloten, maar het pand aan de Maasboulevard blijft niet lang dicht. MUNCH opent namelijk daar haar deuren. In het weekend van 8 en 9 november is de officiële opening en wij kunnen niet wachten om onze (stoffige) dansschoenen uit de kast te trekken.

Verschillende avonden

Zelf zeggen ze: ”Op zaterdag een brede verzameling van alles wat te hip en hot is of voor wat daarbij wil horen en op de vrijdag steken we iets breder in: alle guilty pleasures of concepten. Kortom: we gaan het je heel lastig maken om niet te komen, zin in?!”

Openingstijden en gratis entree!

De openingstijden zijn van 22.10 tot en met 04.00 uur (22.10 uur is geen grapje overigens). En op zaterdag kom je tot 00.00 uur gratis binnen. Ze zullen ook soms op feest- en zondagen de deuren openen, maar daar moet je de agenda voor in de gaten houden. Feest!

Lees ook:

Wow! Zuid krijgt misschien een ondergrondse club

Rotterdam heeft nog geen ondergrondse clubs genoeg als het aan ons ligt. Maar wij zijn niet de enige...

Rotterdam krijgt een nieuwe club: van techno, hip-hop tot house-avonden

Binnenkort opent een nieuwe ‘tijdelijke’ nachtclub bij het Hofplein

  • Wil jij een 'Nieuw in Rotterdam' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Rotterdam.

adv.