Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goede voornemens volhouden? Met hulp van deze winkel moet het lukken!

Aangeboden door Ekoplaza – Nieuwe Binnenweg 13 januari 2020

Hoe gaat het met je goede voornemens? Ben je nog net zo enthousiast en gemotiveerd als op 1 januari? No worries, het is heel normaal dat je af en toe een beetje vastloopt. Gelukkig hebben we twee Ekoplaza’s in Rotterdam, want daar weten ze zo’n beetje ieder goed voornemen makkelijker te maken!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Gezonder eten

Eet je gezonder, dan merk je dat aan je weerstand en aan je energie. En, leuke bijkomstigheid: waarschijnlijk zie je het ook terug op de weegschaal. De truc is om bewuste keuzes te maken. Groenten van het seizoen kiezen (aardpeer, pompoen, veldsla, zoete bataat), afwisselen en minder pakjes en zakjes de keuken in halen. Zelf maken is hartstikke leuk én een stuk lekkerder! Bij Ekoplaza zijn de meeste producten onbewerkt. Wel zo fijn, want dan weet je dat er geen verborgen suikers, vetten en andere gekkigheid in zitten.

Minder plastic = fantastic

Als we één ding niet op het menu willen zien in 2020, dan is het wel plasticsoep. Zo naar, die video’s van voormalige paradijsjes die nu verstopt zijn onder een dikke laag plastic… Of die dieren die dood aanspoelen omdat hun maag vol zit met plastic. En het is zó makkelijk om je plasticverbruik te verminderen! Bij Ekoplaza zijn veel producten plasticvrij verpakt, zoals rijst en melk. Ook verkopen ze hier tandenborstels van bamboe. Die zijn ook nog eens hartstikke hip en mooi. Win-win!

Lief zijn voor je lijf

Waarom zou je je huid voeden met chemische crèmes en make-up? Wil je je huid écht pamperen, kies dan voor natuurlijke producten. In de drogisterij van Ekoplaza is de keuze reuze, dus laat je vooral adviseren of snuffel op je gemak rond in de webshop. Ze hebben er ook vitamines en supplementen, zodat je ook van binnenuit je lichaam die verdiende nieuwjaarsboost kunt geven.

Vaker vega(n)

Zeker, een goed stuk vlees op z’n tijd is heerlijk. Maar voor de dieren en de wereld is het allemaal iets minder fijn. Gelukkig hebben ze bij Ekoplaza vlees- en visvervangers die zó lekker zijn dat je echt niet minder van je avondmaal geniet. Denk aan vegaburgers, maar ook aan kaas, noten, bonen en vega(n) pizza. Kies je toch voor vlees – afwisselen is al mooi – neem dan biologisch vlees, of wild uit de polders onder Rotterdam. Wat je van ver haalt is écht niet altijd lekkerder. Vaak niet zelfs! En ook dat biologische en lokale vlees koop je gewoon bij Ekoplaza; het hele jaar door.

Meer bewegen

Hop, waar wacht je nog op? Deze is héél simpel: stap op je fiets en race naar Ekoplaza! In Rotterdam vind je ze op Nieuwe Binnenweg 236-242 en Lusthofstraat 97.


Meer over Ekoplaza – Nieuwe Binnenweg ontdekken?

Ekoplaza – Nieuwe Binnenweg winkelen

Geopend08:30 - 19:30

Nieuwe Binnenweg 236-242, Rotterdam

Bekijk meer:winkelen
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.