Dit zijn de leukste vrijmarkten tijdens Koningsdag 2019 in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 12 april 2019

De bekende vrijmarkten tijdens Koningsdag in Rotterdam ontbreken natuurlijk niet. Heb jij nog spullen staan die je kwijt wilt, dan is Koningsdag in Rotterdam de perfecte dag om hier van af te komen. Wij hebben een paar leuke vrijmarkten in Rotterdam tijdens Koningsdag op een rij gezet. Zijn we een leuke vrijmarkt vergeten? Stuur ons een mailtje

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Het centrum

In het centrum zijn dit jaar tijdens Koningsdag ook een paar vrijmarkten te vinden. Helaas wel minder dan de vorige jaren. Dit heeft onder andere te maken met de herstructurering van de Coolsingel, de afsluiting van de Maastunnel, de reguliere weekmarkt op de Binnenrotte en de Hoogstraat, het vrijhouden van belangrijke Rotterdamse verkeerswegen en geplande verbouwingen in het centrum. Maar je kunt dit jaar terecht op de Westersingel, Van Oldenbarneveltstraat, Grotekerkplein en de Coolsingel (het gedeelte van Meent naar Bulgersteyn).

Lees ook:

koningsdag rotterdam 2019 programma

Koningsdag 2019 Rotterdam: dit is er te doen

Koningsdag in Rotterdam: hebben we er al zin in!? Op zaterdag 27 april kleurt Rotterdam weer oranje ...

Koningsdag 2019 in Rotterdam: dit zijn de leukste feesten!

Vet! Het grootste koningsdagfestival komt naar Rotterdam

Koningsnacht 2019 in Rotterdam: hier ga je heen om te feesten

De Markthal

Op de Facebookpagina staat: ”De lekkerste plek om te struinen op Koningsdag is de Markthal! Markthal organiseert op Koningsdag een kindervrijmarkt. Kinderen tot 16 jaar kunnen zich gratis inschrijven voor een standplaats.” Je bent op Koningsdag van 10.00 tot 17.00 uur welkom op de vrijmarkt.


Meer over Markthal ontdekken?

Markthal bezienswaardigheden

Nu gesloten10:00 - 20:00

Ds. Jan Scharpstraat 298, Rotterdam

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Deliplein

Pacific Enterprises Unlimited & Theater Walhalla organiseren tijdens Koningsdag in Rotterdam de Royal Rollerdisco op het Deliplein. En natuurlijk ontbreekt een vrijmarkt niet. Van 13.00 tot 18.00 uur ben je welkom. Wil je spullen verkopen? Vanaf 9.00 uur kan iedereen zonder te betalen een plekje kiezen op de vrijmarkt Neem een kijkje op de Facebookpagina voor meer informatie.

Kralingen

Tijdens Koningsdag in Rotterdam kleurt Kralingen weer gezellig oranje. Park Rozenburg is aangewezen als vrijmarktlocatie en daar kun je dus allemaal leuke spulletje kopen. De dag start er om 09.00 uur en 17.30 uur is het feest afgelopen. Neem een kijkje op de website voor het volledige programma.

Crooswijk

Crooswijk organiseert ook een vrijmarkt tijdens Koningsdag in Rotterdam. Daarnaast zijn er nog meer leuke activiteiten waar je aan mee kunt doen. Denk aan een poppenkastvoorstelling en een talentenjacht. Neem een kijkje op de Facebookpagina voor het volledige programma.

Prinsenhof en Prinsenpark

Op zaterdag 27 april is het feest in het Prinsenpark. Van het Alexanderhof tot Pietje Bell zijn er activiteiten voor jong en oud. En natuurlijk is er ook een koningsmarkt met kramen en een kleedjesmarkt.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.