Dit zijn de verkeersomleidingen in Rotterdam tijdens Koningsdag 2019

Door Faayyaaz van Dijk 25 april 2019

Zaterdag 27 april is het weer Koningsdag. In Rotterdam vinden flink wat evenementen plaats en dat zorgt voor een paar omleidingen. Wij hebben de omleidingen voor jullie op een rijtje gezet. De grootste afsluitingen zijn die van de Nieuwe Binnenweg, de Westersingel en de Groene Hilledijk.

  • De Groene Hilledijk is al de avond voor Koningsdag, op vrijdag 26 april, druk door de Kings Sale, vanaf ongeveer 19.00 uur is de Groene Hilledijk afgesloten tussen Sandelingenplein en Randweg.
  • De Nieuwe Binnenweg is op Koningsdag dicht tussen het Eendrachtsplein en de Mathenesserlaan. Je kunt omrijden via de Rochussenstraat. De afsluiting duurt van 06.00 tot ongeveer 22.00 uur (afhankelijk van de drukte). Op de Westersingel is een vrijmarkt. Tussen het Kruisplein en het Eendrachtsplein en de Jacobusstraat en de Mauritsstraat geldt een rijverbod, bewoners krijgen een doorlaatbewijs.
  • De Groene Hilledijk en Beijerlandselaan zijn op Koningsdag afgesloten vanaf het Sandelingsplein tot de 2e Rosestraat. Je kunt omrijden via het Breeplein, Beukendaal en de Colosseumweg. Deze afsluiting duurt in principe van 10.00 tot 23.00 uur, maar ook dit kan iets afwijken, afhankelijk van de drukte.
  • De Witte de Withstraat is afgesloten tussen de William Boothlaan en de Eendrachtsweg van 15.00 uur tot 02.00 uur; je kunt omrijden via de Westblaak.

Voor meer verkeersomleidingen in Rotterdam kun je ook een kijkje nemen op de website van Rotterdam Onderweg.

Lees ook:

koningsdag rotterdam 2019 programma

Koningsdag 2019 Rotterdam: dit is er te doen

Koningsdag in Rotterdam: hebben we er al zin in!? Op zaterdag 27 april kleurt Rotterdam weer oranje ...

Dit zijn de leukste vrijmarkten tijdens Koningsdag 2019 in Rotterdam

Koningsdag 2019 in Rotterdam: dit zijn de leukste feesten!

Wil je niet missen: 10 gratis evenementen tijdens Koningsdag in Rotterdam

Dit zijn de openingstijden van de winkels in Rotterdam op Koningsdag 2019

Deze supermarkten zijn open in Rotterdam op Koningsdag 2019

adv.