Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Alle feestjes tijdens Koningsnacht 2020 in Rotterdam op een rij

Door Faayyaaz van Dijk 19 februari 2020

De verjaardag van Willem-Alexander begint al met Koningsnacht op zondag 26 april 2020. Feest! En natuurlijk vieren we dat in Rotterdam ook. Er staan wat leuke feestjes op het programma – wij zetten ze voor je op een rijtje.

We blijven het lijstje overigens aanvullen, want nog niet alle feestjes in Rotterdam tijdens Koningsnacht zijn op dit moment bekendgemaakt.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Oranje Pakhuis Festival

Dit Koningsnacht festival is voor de echte die hards onder ons. Het feest begint al om 18.00 en gaat door tot maar liefst 06.00 uur. Dat is iets van 12 uur feesten! De line-up is op moment van schrijven nog niet bekend. En zodra de kaartverkoop start maken ze dit bekend op de Facebookpagina.

Tiktak Kingsnight

Tiktak geeft dit jaar tijdens Koningsnacht in Rotterdam ook weer een lekker feestje. Het feest begint om 23.00 en gaat door tot 06.00 uur. Verwacht hier vooral hiphop, house, classics, pop en RnB. Kaartjes vind je hier.


Meer over Maassilo ontdekken?

Maassilo vrijetijd en uitgaan

Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Happy Feelings Rotterdam Kingsnight Special

Munch organiseert tijdens Koningsnacht in Rotterdam Happy Feelings de Kingsnight Special. De line-up moet nog bekendgemaakt worden, maar dat moet volgens ons dik in orde komen. Van 22.10 tot 04.00 uur kun je terecht in Munch.


Meer over Munch ontdekken?

Munch discotheken

GeopendHele dag

Maasboulevard 300, Rotterdam

Bekijk meer:discotheken

Korsakov x Eatbrain

Now & Wow gaat gegarandeerd een dolle boel worden tijdens Koningsnacht! Je kunt er van 23.00 tot 06.30 uur terecht bij Korsakov x Eatbrain de Kingsnight Special. Bekijk de line-up op de Facebookpagina.


Meer over Now&Wow Club ontdekken?

Now&Wow Club vrijetijd en uitgaan

Vandaag gesloten

Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.