Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met deze 6 items van Kookpunt verloopt jouw december een stuk relaxter

Aangeboden door Kookpunt 13 december 2019

Supergezellig natuurlijk, als er mensen komen eten met kerst. Maar voor een béétje spanning kan het wel zorgen, laten we eerlijk zijn. Kookpunt, die hele fijne Rotterdamse kookwinkel, snapt ’t als geen ander en doet er alles aan om jouw stress te verlagen.

Met deze items in huis komt het he-le-maal goed deze maand, en zit je ook in 2020 ‘gebakken’.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Glaswerk van Nude Stem Zero

Op het eerste oog lijken het gewone, mooie wijnglazen van loodvrij kristalglas. Maar schijn bedriegt, wat betreft dat ‘gewone’. Deze glazen uit deze Stem Zero-collectie hebben namelijk een steel (‘stem’, in het Engels) die door een speciale technologie flexibel is. En ondanks dat de mondgeblazen glazen ultradun zijn, zijn ze enorm sterk. Reken maar dat dit een showstopper is!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kookpunt. Meer over Kookpunt ontdekken?

Kookpunt speciaalzaken

Gesloten09:30 - 18:00

Noordplein 29, Rotterdam

Bekijk meer:speciaalzaken

Messen van Carl Mertens

Carl Mertens menssen Kookpunt

Koken is een stuk leuker, makkelijker én sneller met een goed mes. We spreken uit ervaring… De messen van Carl Mertens liggen perfect in de hand van iedere kok – van prof tot kluns. Sowieso zien ze er behoorlijk stoer uit, dus in ieder geval líjkt het nog wat (als je in die laatste categorie valt).

Carl Mertens is een Duits merk, dat dit jaar z’n honderdjarig jubileum viert. Een ster in het signaleren en vertalen van trends, maar met vakmanschap en kwaliteit zoals je mag verwachten. De filosofie: eten en tafelen moet een mooie reis vol ontdekkingen en nieuwe avonturen zijn, en de producten van Carl Mertens zorgen ervoor dat die reis zo prettig mogelijk verloopt.

Pannen van Fissler

Noordplein - Pannen - fissler pannenset

Voor de pannen van Fissler maakt het niks uit op wat voor warmtebron je ze zet. Ze kunnen alles perfect aan – ook inductie. De pannensets van dit merk starten bij €119,-, maar als je écht iets feestelijks wilt: deze mocht een tijdje bij Kookpunt logeren. Diamanten, gouden grepen, alles erop en eraan. Hier tik je dan ook 150.000 euro voor neer…

Een braadslede

Demeyere Braadslede
Braadslede van Demeyere

Het kan zo simpel zijn! Gooi de braadslee vol verse groenten of een mooi stuk vlees, sprenkel er wat olie, kruiden en/of specerijen overheen en zet ‘m in de oven. Kun jij alvast gezellig borrelen met je gasten. Hoe onbezorgd wil je het hebben? Hier vind je alle braadsledes van Kookpunt.

Bestek van Keltum

Keltum Haags Lofje bestek

Wil je écht op sjiek, tijdens de feestdagen van 2019? Dan scoor je met een bestekset van Keltum. Dit zijn van die sets die een leven lang meegaan, en zelfs van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven. Het Nederlandse merk stamt uit 1936. Bij Kookpunt vind je een ruime collectie Keltum bestekcassettes: 40-, 90- of 100-delig. Van ‘sierlijk, krachtig en onstuimig’ (de Branding-serie) tot ‘delicate lijnen en elegante heften’ (Hollands Glad).

Koffiebonen

Kookpunt koffiebonen

En wat is een geslaagd diner zonder voortreffelijk bakkie espresso als afsluiter? Juist: geen geslaagd diner. Kookpunt zou je een soort koffieboonkampioen kunnen noemen, want ze verkopen er onwijs veel soorten. In de winkel in Rotterdam Noord kun je ze allemaal proeven, maar je kunt ook een proefpakket aanschaffen voor thuis! Bekijk (en bestel) hier alle koffiebonen van Kookpunt.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.