Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: een bustour vol kerstliedjes, Rotterdamse humor en lekkere hapjes/drankjes

Aangeboden door Rondje Rotterdam 9 november 2019

We schreven al een paar keer over de Sing-A-Long-tour van Rondje Rotterdam. Wij mochten destijds mee met de eerste, en daar koesteren we nog steeds goeie herinneringen aan: buikpijn van het lachen, maar ook een sentimenteel bijna-traantje hier en daar. Ons hart maakte een sprongetje toen we hoorden dat er een speciale kerst-Sing-A-Long wordt georganiseerd.

De eerste kersttour was zo snel uitverkocht dat er een tweede datum toegevoegd is. Je bent dus gewaarschuwd: de kaartjes zijn weg voor je er erg in hebt. Deze tweede tour vindt plaats op zondag 15 december, en start om 14.00 uur bij het ss Rotterdam.

Kersthits en een sfeervol verlicht Rotterdam

Zoals altijd wordt deze tour geleid door de Rotterdamse zangers en ras-entertainers Guus Bok en Wendy Hoogendijk. Samen met hen zing je op 15 december de grootste kersthits, terwijl je prinsheerlijk door een sfeervol verlicht Rotterdam gereden wordt. Reken maar dat je Rotterdam zo leert kennen op een andere manier. En natuurlijk wordt er ook een stop gemaakt voor het nodige hapje en drankje. Superleuk uitje voor de hele familie, zowel voor de Rotterdammers als niet-Rotterdammers!

Reserveer nu je plek(ken)!

Een kaartje voor de Rondje Rotterdam Sing-A-Long Kerst Special kost €39,95 en koop je via onderstaande oranje button.Meer over Rondje Rotterdam ontdekken?

Rondje Rotterdam

entertainment

Gesloten09:00 - 17:00

3e Katendrechtse Hoofd 25, Rotterdam

Bekijk meer:entertainment

adv.