Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: hier shop je je feestoutfit én je cadeaus!

Aangeboden door Penn&Ink N.Y. 11 december 2019

Rond de feestdagen heb je het al druk genoeg, dus hoe fijn is het dan als je je outfit én cadeautjes op één plek kunt scoren? Wij tippen: Penn&Ink N.Y. op de Pannekoekstraat. De rekken hangen vol shiney feestkleding en de lifestyleartikelen zijn hebberig- en geverigmakend leuk. O, en ze verkopen er ook nog toffe kerstdecoratie voor in je huis!

Je kunt natuurlijk een van die mooie kledingstukken onder de boom leggen – zouden wij in elk geval heel blij van worden – maar Penn&Ink verkoopt ook lifestyleartikelen die het perfect doen als cadeau, voor ieder budget. Er zijn kaarsjes met een boodschap erin verwerkt (€9,95) en glanzende kerstballen met daarin een lekkere lippenbalsem en handlotion (€19,95). Toffe mutsen (€49,95) verkopen ze er ook. En echt, dit is pas het topje van de ijsberg…

Lees verder onder de foto’s >

Glitters en goud

Natuurlijk hangt de winkel deze maand ook vol met feestelijke kleding. Helemaal verliefd zijn wij op de smaragdgroene slipdress én trui. Supermooi ook om met elkaar te combineren. De glanzend gouden rok maakt van iedere dag een feestje en die laarsjes vragen om een lange winterse wandeling. Het colletje en de broek kunnen prima door als basic, maar dan wél met een vleugje party! Maar goed, zoals we zeiden is er nog véél meer moois, dus ga vooral zelf even richting Pannekoekstraat en snuffel op je gemakje rond. Het vriendelijke personeel zorgt dat je je helemaal welkom voelt, en dat je geslaagd en blij weer naar buiten loopt.Meer over Penn&Ink N.Y. ontdekken?

Penn&Ink N.Y.

kledingwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Pannekoekstraat 12a, Rotterdam

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.