Het team

Team indebuurt Rotterdam

De redactie van indebuurt Rotterdam zit midden in Rotterdam in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Rotterdam te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Rotterdam

indebuurt Rotterdam Central Post Delftseplein 27K (ingang West) 3013 AA Rotterdam

Navigeer naar

Redactie indebuurt Rotterdam

Britte Kramer indebuurt Rotterdam

Britte Kramer

Commercieel Redacteur

Wat nou als je als Rotterdamse beter lult dan dat je poetst? Dan ga je dus lullen óver al die hardwerkende poetsers in de stad! Elke dag ontdek ik voor indebuurt de leukste plekken en mensen, en hoop ik mijn liefde voor de stad hier een beetje over te brengen. Ik woon in Bergpolder, maar je vindt me ook vaak zat op Katendrecht, in de Witte de Withstraat, in het Oude Noorden, bij het Industriegebouw, op festivals, op feestjes of in een bruine kroeg. Waar niet, eigenlijk… Één grote speeltuin, deze stad. Hobby’s: mensen, goede verhalen en bier. Liefst gecombineerd. Zelf een goed verhaal? Yes! Mail me!

Anne Klapmuts

Anne Klapmuts

Community Manager

Het leuke aan Rotterdam vind ik dat je hier van alles kunt vinden. Zo koop ik groenten bij de Marokkaanse winkel, haal een simit bij de Turkse bakker of doe boodschappen in de Aziatische toko. In mijn vrije tijd wandel ik langs de Rotte of in het Kralingse Bos en lees ik graag de weekendkrant in een van de vele fijne koffiezaakjes. Een borrel drink ik in een bruine kroeg of nog liever op een terras in de zon. Voor indebuurt duik ik de stad in op zoek naar verhalen van mede-Rotterdammers. Heb jij iets tofs te delen? Stuur me een mailtje op [email protected]

Pam van Nieuwenhuize

Pam van Nieuwenhuize

Community Manager

Rondstruinen op Rotterdamse Oogst of biertjes pakken in een bruine kroeg. Sjiek happen in een sterrenzaak of mijn bek verbranden aan een loempia. In mijn disco-outfit naar een festival of met mijn sjaaltje om richting Het Kasteel. In Rotterdam kan het allemaal. Ik vind het te gek dat ik mijn passie voor de stad hier kan delen, zodat ook jij (nog meer) verliefd wordt op Rotterdam. Op RotterPAM. Heb je een tip? Een tof verhaal? Kom maar door! T: 06 29 48 24 21

arisca profielfoto

Arisca van 't Hof

Gastredacteur

Hi! Ik ben Arisca en ik woon al een geruime tijd in Rotterdam. Mijn grootste passie is fotograferen en er is natuurlijk geen betere stad om te fotograferen dan Rotterdam. Ik kan geen genoeg krijgen van die prachtige skyline, die op zoveel manieren en onder zoveel verschillende omstandigheden is vast te leggen. Het fijnste moment vind ik toch wel het fotograferen van de zonsopkomst en te genieten van de stad die langzaam ontwaakt. Maar ook de zonsondergang gevolgd door het blauwe uurtje, wanneer langzaam alle lichtjes in de stad aangaan, is een geweldig moment. Ben je benieuwd naar mijn foto’s? Kijk dan op ariscaphotography.nl.

Claire van Elsacker - gastredacteur

Claire van Elsacker

Gastredacteur

Hi! Ik ben Claire en woon nu meer dan tien jaar in Rotterdam. Hoewel ik een geboren en getogen Brabantse ben, heb ik volledig mijn draai gevonden in deze prachtige stad. Mijn passie voor lekker eten en koken is extra aangewakkerd sinds ik hier woon. Overal in de stad kun je heerlijk eten en op die manier van andere culturen meegenieten. Dat is toch weer wat anders dan de Hollandse stamppot op tafel. Mijn doel is dan ook om iedereen mee te nemen naar de restaurantjes waar je zelf misschien niet 1, 2, 3 zou binnen stappen. Ga je mee op culinaire wereldreis in onze eigen stad?