Team indebuurt Rotterdam

De redactie van indebuurt Rotterdam zit in Central Post, midden in Rotterdam. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Rotterdam te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Rotterdam

indebuurt Rotterdam
Central Post
Delftseplein 27K (ingang West)
3013 AA  Rotterdam

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Rotterdam

Faayyaaz van Dijk

Community Manager

Nice to meet you! Ik heet Faayyaaz van Dijk en woon sinds 2010 in Rotterdam. Ik heb een passie voor deze fijne stad en wil graag mijn passie voor deze stad uitdragen. Je kan hier van alles doen en er opent bijna altijd wel een leuke hotspot waar je weer geweest moet zijn. Ik heb er mega veel zin in om de lezers van indebuurt te inspireren en te enthousiasmeren over de stad die ik mijn thuis mag noemen.

E: [email protected]
T: 06 11 11 64 54

Wouter Vocke

Community Manager

Hallo! Ik ben Wouter, geboren in hartje centrum en opgegroeid in Hillegersberg, Ommoord en Zevenkamp. De stad ken ik dan ook als mijn broekzak! Samen met mijn vriendin en hond woon ik in mooi Kralingen, op een steenworp afstand van de Kralingse plas. Na werktijd zou je me zomaar tegen kunnen komen op de Witte de Withstraat of rond de Pannekoekstraat. In het weekend vind je me in de markthal, het Oude Noorden en op de markt bij Blaak. Als Excelsior thuis speelt kun je me tegenkomen in het stadion, maar mijn hart ligt toch echt bij Feyenoord, waar ik al zo’n 20 jaar bijna elk weekend op de tribune zit.

E: [email protected]
T: 06 11 28 91 06