Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Rotterdam

De redactie van indebuurt Rotterdam zit in het monumentale Central Post, midden in het centrum. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Rotterdam te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Rotterdam

indebuurt Rotterdam
Central Post
Delftseplein 27K (ingang West)
3013 AA  Rotterdam

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Rotterdam

Faayyaaz van Dijk

Community Manager

Nice to meet you! Sinds 2010 woon ik in Rotterdam op de mooie Kop van Zuid. Ik heb een flinke passie voor deze fijne stad en dat wil ik natuurlijk heel erg graag met jullie delen. Je kan hier van alles doen en er opent bijna altijd wel een leuke hotspot waar je weer geweest moet zijn. Ik heb er superveel zin in om de lezers (jullie dus) van Indebuurt te inspireren en nog meer te enthousiasmeren over de stad die ik mijn thuis mag noemen. Ik ben een echte levensgenieter, ik hoop jullie ook. Wil je wat kwijt? Stuur me dan een mailtje…

E: [email protected]
T: 06 11 11 64 54

Britte Kramer

Commercieel Redacteur Britte Kramer

Wat nou als je als Rotterdamse beter lult dan dat je poetst? Dan ga je dus lullen óver al die hardwerkende poetsers in de stad! Elke dag ontdek ik voor indebuurt de leukste plekken en mensen, en hoop ik mijn liefde voor de stad hier een beetje over te brengen. Ik woon in Blijdorp, maar je vindt me ook vaak zat op Katendrecht, in de Witte de Withstraat, in het Oude Noorden, bij het Industriegebouw, op festivals, op feestjes of in een bruine kroeg. Waar niet, eigenlijk… Één grote speeltuin, deze stad. Hobby’s: mensen, goede verhalen en bier. Liefst gecombineerd. Zelf een goed verhaal? Yes! Mail me:

E: [email protected]
T: 06 12 33 85 61

Luuk Barendrecht

Stagiair

Hoi, mijn naam is Luuk en ik ben de allereerste stagiair van indebuurt Rotterdam. Zelf woon ik niet in de stad maar ik zit hier al jarenlang op school en ga ik hier graag uit. Het mooiste aan Rotterdam vind ik de mentaliteit: sterker door strijd. met deze spirit ben ik ook opgevoed. Heel mijn familie komt uit Rotterdam-Zuid en ze zijn niet vies van een rollende R of een natte T. Ik ben een echte muziekfreak, voetbalfan en feestbeest. Laat Rotterdam hier nou een hele mooie plek voor zijn. Ik ga meedraaien in het team en hopelijk veel leuke content voor jullie maken.

E: [email protected]

Gastredacteuren indebuurt Rotterdam

Michèle van den Bouwhuijsen

Gastredacteur | Trouwen Michèle

Hi, leuk je hier tegen te komen! Ik woon alweer 4 jaar in het gezellige Blijdorp. Vorig jaar kwam mijn eerste boek uit met de titel ‘Trouwen doe je zo!‘: een weddingplanner voor een relaxte bruiloft. Ik houd van Rotterdam en van schrijven en ik vind het dan ook een geweldige eer dat ik deze liefdes bij indebuurt als gastredacteur mag combineren. Het allerliefst schrijf ik over eten, maar de komende maanden ga ik jullie als trouwspecialist tippen over de organisatie van een bruiloft in onze prachtige stad!

Linda van Tienen

Gastredacteur | Kids Linda van Tienen

Hoii! Ik ben Linda, 35 jaar, en ik woon samen met man en dochter in het knusse Kralingse Veer. Ik ben een geboren en getogen Rotterdammer en ik dacht ieder plekje van onze mooie stad dan ook te kennen. Maar toen ik in 2016 moeder werd van Jolie ging er een hele wereld voor me open: die van wildvoeden, houten speelgoed, koffiebarren met speelhoeken en babyccino’s. Ik schrijf hierover op mijn blog AfterNINE en nu neem ik jullie ook voor indebuurt Rotterdam mee op avontuur!

Anneke Ruys

Gastredacteur | Fotograaf Anneke Ruys

Ik ben Anneke Ruys, een Haagse fotograaf in hart en nieren en al tientallen jaren – die ook regelmatig in Rotterdam te vinden is. Mijn fotografie-interesses zijn breed, maar mijn passie ligt vooral bij concerten- en evenementenfotografie, royalty en reisfotografie. Daar kan ik helemaal in opgaan.