Team indebuurt Rotterdam

De redactie van indebuurt Rotterdam zit in het monumentale Central Post, midden in het centrum. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Rotterdam te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Rotterdam

indebuurt Rotterdam
Central Post
Delftseplein 27K (ingang West)
3013 AA  Rotterdam

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Rotterdam

Faayyaaz van Dijk

Community Manager

Nice to meet you! Ik heet Faayyaaz van Dijk en woon sinds 2010 in Rotterdam. Ik heb een passie voor deze fijne stad en wil graag mijn passie voor deze stad uitdragen. Je kan hier van alles doen en er opent bijna altijd wel een leuke hotspot waar je weer geweest moet zijn. Ik heb er mega veel zin in om de lezers van indebuurt te inspireren en te enthousiasmeren over de stad die ik mijn thuis mag noemen.

E: [email protected]
T: 06 11 11 64 54

Wouter Vocke

Community Manager

Hallo! Ik ben Wouter, geboren in hartje Rotterdam en opgegroeid in Hillegersberg, Ommoord en Zevenkamp. De stad ken ik dan ook als mijn broekzak! Samen met mijn vriendin en hond woon ik in mooi Kralingen, vlakbij de plas. Na werktijd zou je me tegen kunnen komen op de Witte de Withstraat of rond de Pannekoekstraat. In het weekend vind je me op de mart, in de markthal en het Oude Noorden. Als Excelsior thuis speelt kun je me daar tegenkomen, maar mijn hart ligt toch echt bij Feyenoord, waar ik al zo’n 20 jaar bijna elk weekend op de tribune zit.

E: [email protected]
T: 06 11 28 91 06

Britte Kramer

Commercieel Redacteur

Wat nou als je als Rotterdamse beter lult dan dat je poetst? Dan ga je dus lullen óver al die hardwerkende poetsers in de stad! Dat is precies wat ik als redacteur mag doen, hier bij indebuurt. Na een kleine uitstap naar een andere, niet nader te noemen stad, woon ik nu alweer een poos in Blijdorp, waar ik constant rondloop met een dikke glimlach op m’n gezicht. Hopelijk werkt die besmettelijk, nu ik hier mijn liefde voor onze stad met jullie mag delen!

E: [email protected]
T: 06 12 33 85 61

Gastredacteuren indebuurt Rotterdam

Michèle van den Bouwhuijsen

Gastredacteur / Trouwspecialist Michèle

Hi, leuk je hier tegen te komen! Ik woon alweer 4 jaar in het gezellige Blijdorp. Vorig jaar kwam mijn eerste boek uit met de titel ‘Trouwen doe je zo!‘: een weddingplanner voor een relaxte bruiloft. Ik houd van Rotterdam en van schrijven en ik vind het dan ook een geweldige eer dat ik deze liefdes bij indebuurt als gastredacteur mag combineren. Het allerliefst schrijf ik over eten, maar de komende maanden ga ik jullie als trouwspecialist tippen over de organisatie van een bruiloft in onze prachtige stad!

Laura Mitchell

Gastredacteur / Vintage lover en cake artist Laura Mitchell

Hello! My name is Laura, een Aussie in Nederland. Ik ben 5 jaar geleden van Brisbane naar Rotterdam verhuisd en heb daar nog steeds geen spijt van. Ik woon in Kralingen en ben echt van deze stad gaan houden! Je zou me kunnen kennen als Kitandnancy op instagram. Als ik geen taarten en andere zoetigheden aan het maken ben, kun je me vinden op vlooienmarkten en in tweedehands winkels in Rotterdam, op zoek naar de mooiste pre loved treasures die ik hier ook met jullie wil delen!

foto: Sonja Koning

Michelle van Woensel

Gastredacteur / Foodie en social media specialist Michelle

Hoi allemaal! Mijn naam is Michelle van Woensel, eigenaresse van social media bedrijf MIES MEDIA. Sommigen kennen mij misschien van foodblog studentenvoer.com. Vanuit hier ben ik ooit benaderd om de social media van de Markthal te beheren. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik uiteindelijk MIES MEDIA ben begonnen, gefocust op de horeca. Mijn baan als schoonheidsspecialiste had ik opgezegd en de rest is geschiedenis. Nu bijna vier jaar verder werk ik samen met een topteam en is MIES MEDIA al een aardig begrip geworden in mijn geboortestad: Rotterdam. Voor indebuurt zal ik me ook voornamelijk gaan richten op de horeca en neem jullie mee naar de leukste hotspots. Veel leesplezier 🙂