Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Rotterdam

De redactie van indebuurt Rotterdam zit in het monumentale Central Post, midden in het centrum. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Rotterdam te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Rotterdam

indebuurt Rotterdam
Central Post
Delftseplein 27K (ingang West)
3013 AA  Rotterdam

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Rotterdam

Britte Kramer

Commercieel Redacteur Britte Kramer indebuurt Rotterdam

Wat nou als je als Rotterdamse beter lult dan dat je poetst? Dan ga je dus lullen óver al die hardwerkende poetsers in de stad! Elke dag ontdek ik voor indebuurt de leukste plekken en mensen, en hoop ik mijn liefde voor de stad hier een beetje over te brengen. Ik woon in Bergpolder, maar je vindt me ook vaak zat op Katendrecht, in de Witte de Withstraat, in het Oude Noorden, bij het Industriegebouw, op festivals, op feestjes of in een bruine kroeg. Waar niet, eigenlijk… Één grote speeltuin, deze stad. Hobby’s: mensen, goede verhalen en bier. Liefst gecombineerd. Zelf een goed verhaal? Yes! Mail me:

E: [email protected]
T: 06 12 33 85 61

Anne Klapmuts

Community Manager Anne Klapmuts

Het leuke aan Rotterdam vind ik dat je hier van alles kunt vinden. Zo koop ik groenten bij de Marokkaanse winkel, haal een simit bij de Turkse bakker of doe boodschappen in de Aziatische toko. In mijn vrije tijd wandel ik langs de Rotte of in het Kralingse Bos en lees ik graag de weekendkrant in een van de vele fijne koffiezaakjes. Een borrel drink ik in een bruine kroeg of nog liever op een terras in de zon. Voor indebuurt duik ik de stad in op zoek naar verhalen van mede-Rotterdammers. Heb jij iets tofs te delen? Mail me via:

E: [email protected]
T: 06 25 27 08 62

Gastredacteuren indebuurt Rotterdam

Arisca van 't Hof

arisca Photography gastfotograaf

Hi! Ik ben Arisca en ik woon al een geruime tijd in Rotterdam. Mijn grootste passie is fotograferen en er is natuurlijk geen betere stad om te fotograferen dan Rotterdam. Ik kan geen genoeg krijgen van die
prachtige skyline, die op zoveel manieren en onder zoveel verschillende omstandigheden is vast te leggen. Het fijnste moment vind ik toch wel het fotograferen van de zonsopkomst en te genieten van de stad die langzaam ontwaakt. Maar ook de zonsondergang gevolgd door het blauwe uurtje, wanneer langzaam alle lichtjes in de stad aangaan, is een geweldig moment.

Ben je benieuwd naar mijn foto’s? Kijk dan op mijn Instagram of website.