Het team

Team indebuurt Rotterdam

De redactie van indebuurt Rotterdam zit midden in Rotterdam in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Rotterdam te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Vacatures bij indebuurt

We maken graag kennis met talentvolle redacteuren. Wil jij aan de slag voor indebuurt Rotterdam? Mail een open sollicitatie met korte motivatie en CV naar [email protected]

indebuurt Rotterdam

indebuurt Rotterdam Central Post Delftseplein 27K (ingang West) 3013 AA Rotterdam

Navigeer naar

Redactie indebuurt Rotterdam

Anne Klapmuts

Anne Klapmuts

Community Manager

Het leuke aan Rotterdam vind ik dat je hier van alles kunt vinden. Van Turkse bakkers tot biologische winkels en van hippe koffiezaken tot traditionele eethuisjes. Voor indebuurt duik ik de stad in op zoek naar verhalen van mede-Rotterdammers. Heb jij iets tofs te delen?

Pam van Nieuwenhuize

Pam van Nieuwenhuize

Community Manager

In Rotterdam kan alles. Biertjes pakken in de bruine kroeg, sjiek happen in een sterrenzaak of je bek verbranden bij de loempiakraam. Ik vind het te gek dat ik mijn liefde voor de stad (en eten) hier mag delen. Met jullie. Zo ontdekken we samen Rotterdam. RotterPAM. Heb je een tip? Kom maar door.

Lisa Fagnotti

Lisa Fagnotti

Stagiaire

Rotterdam maakt mij blij. Er valt zo veel te doen. Ik heb hier de lekkerste eettentjes, gezelligste café's en tofste kledingwinkels gevonden. Ook de mensen die hier leven vind ik top. Ik kan niet wachten om meer te ontdekken en dit met jullie te delen. Als jij iets leuks hebt, let me know!

Britte Kramer indebuurt Rotterdam

Britte Kramer

Commercieel Redacteur

Wat nou als je als Rotterdamse beter lult dan dat je poetst? Dan ga je dus lullen óver al die hardwerkende poetsers in de stad! Elke dag ontdek ik voor indebuurt de leukste plekken en mensen, en hoop ik mijn liefde voor de stad hier een beetje over te brengen. Zelf een goed verhaal? Yes! Mail me: [email protected]

Buurtbijdragers

arisca profielfoto

Arisca van 't Hof

Buurtbijdrager - Fotograaf

Hi! Ik ben Arisca van 't Hof en mijn passie is fotografie. Er is natuurlijk geen betere stad om te fotograferen dan Rotterdam. Ik kan geen genoeg krijgen van die prachtige skyline! Het fijnste moment vind ik toch wel het fotograferen van de zonsopkomst en te genieten van de stad die langzaam ontwaakt. Maar ook de zonsondergang gevolgd door het blauwe uurtje, wanneer langzaam alle lichtjes in de stad aangaan, is een geweldig moment. Naast de prachtige skyline en architectuur heeft Rotterdam ook heerlijke plekjes in de natuur, bijvoorbeeld het Euromastpark of het Schiebroekse Park tussen de Schotse Hooglanders. Ben je benieuwd naar mijn foto’s? Kijk dan op mijn website.