Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wattnou (groothandel en verkoopbalie)

Vandaag 09:00 - 18:30 uur Geopend Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Wattnou (groothandel en verkoopbalie)

Veilingweg 44 3034 KB Rotterdam

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:30
Dinsdag
09:00 - 18:30
Woensdag
09:00 - 18:30
Donderdag
09:00 - 18:30
Vrijdag
09:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Wattnou (groothandel en verkoopbalie)

Bij  deze toffe lampenzaak vind je mooie lampen, bijzondere verlichting, te gekke elektra en de reparatieservice van Opa Ampère en Ome Stroom.

Ben je op zoek naar een specifieke lamp, een compleet lichtplan of wil je je oude lamp laten repareren? Dan ben je bij Wattnou aan het juiste adres. Al sinds 2009 vind je bij deze Rotterdamse zaak alles omtrent verlichting: van een vervangende lichtbron tot een heel nieuwe lamp en van lichtadvies tot lampreparatie. Zelfs als je denkt dat ze het niet hebben, dan hebben ze het toch!

Wattnou is de lichtexpert van Nederland en Vlaanderen. Die kennis en liefde voor het vak gebruiken ze om verlichting en elektra voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk te maken. Dat niet alleen: door middel van hun expertise zorgen ze ervoor dat jij de verlichting kiest die jouw wooncomfort verhoogt.

Een vriendelijke, persoonlijke en kundige service – daar kan je bij Wattnou dus van op aan. Of je nu bij één van hun verkooppunten (de winkel of afhaalbalie) in Rotterdam bent, hun blog leest of de helden van hun klantenservice spreekt.

Meest recent over Wattnou (groothandel en verkoopbalie)

Wattnou

Deze Rotterdamse bedrijfsnamen zijn geniaal gevonden

Fairf, uit Rotterdam, is begin deze maand verkozen tot Merknaam van het Jaar. Maar dat is niet de enige grappige bedrijfsnaam in Rotterdam. Wij hebben onze favorieten voor je op…