Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

VA School

VA School

Haagweg 300 2324 NC Leiden

Over VA School

De missie van VA school is om energieke en ondernemende vrouwen te motiveren om het beste uit zichzelf en het leven te halen.
Mijn naam is Hanneke Wessel, geboren in Leiden, getogen in Rijnsburg en snel weer naar de stad ‘gevlucht’ toen ik twintig werd. Ik ben mama van mijn lieve Olivia, zus, vriendin, coach en ondernemer. Naast mij bestaat VA school uit een team van inmiddels 9 virtual assistants.

Ik wil vrouwen inspireren om in flow en met focus te werken én te leven! Ik weet als geen ander hoe het is als het leven je af en toe je onderuit kan halen. En dat je na zeven keer vallen ook een achtste keer gewoon weer op moet staan. Doen. In actie komen. Doelgericht. Van overleven naar leven! Echt genieten van de mooie dingen die er zijn. Iedere dag.

Misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het creëren van jouw droomleven. Loop je al heel lang rond met plannen, maar weet je niet zo goed hoe en wanneer je de volgende stap kunt zetten? Laat mij je helpen! Vaak is het geen kwestie van goed of fout. Maar doe je wat bij je past? De magie zit ‘m in het hebben van focus, aandacht en intentie. Ontdekken wat je echt wilt. Met daar overheen een flinke portie positief- en oplossingsgericht denken ben jij tot alles in staat.

Alles wat je nodig hebt zit al in jou. Jij mag in jezelf geloven. Hoop hebben. En kiezen voor dat wat belangrijk voor je is. Durf jij te kiezen voor wat je echt wilt? Ik nodig je uit om vandaag al een kleine stap te zetten. Maken we van jouw droom een plan. Let’s make room for magic!

Hanneke

VA school | Voor zakelijk succes & persoonlijke groei

Meest recent over VA School

Hanneke Wessel VA school

Uitvinden wat voor werk écht bij je past? Hanneke helpt je

Misschien heb je de afgelopen periode ontdekt dat thuiswerken eigenlijk wel lekker is. Omdat het beter te combineren is met eventuele kinderen, omdat je meer werk gedaan krijgt, omdat het…


VA School

zakelijke dienstverleners

Haagweg 300, Leiden

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

Meer Zakelijke dienstverleners in Rotterdam

COPPI Koffie & Fietsen

19 februari 2018

JUMP XL Rotterdam

20 februari 2018

Pierre

20 februari 2018

Lilith

20 februari 2018

Bertmans

20 februari 2018

Bazar Rotterdam

20 februari 2018

Lof der Zoetheid

20 februari 2018

Sportief Paaldansen

20 februari 2018

010trickz

20 februari 2018
Zakelijke dienstverleners Toon alle zakelijke dienstverleners Naar volledige stadsgids