Tren counseling

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Tren counseling

Hesseplaats 441 3069 EA Rotterdam

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Op aanvraag
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over Tren counseling

Monique Hermus van Tren Counseling helpt je met gewichtsverlies, stoppen met roken en overgangsklachten. Dit doet ze door middel van auriculotherapie, ook wel ooracupunctuur genoemd. Door middel van vier hele kleine naaldjes die in je oor worden geplaatst wordt een lichamelijke verandering gestimuleerd.

Wat deze vier naaldjes precies doen? Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat je geen zin hebt in zoetigheid, dat je vetverbranding sneller gaat of dat je maag eerder aangeeft dat-ie genoeg heeft gehad. Ook zorgt het ervoor dat je, als je wilt stoppen met roken, niet of nauwelijks last hebt van ontwenningsverschijnselen. De nicotine verlaat sneller je lichaam en dat verbetert de zelfbeheersing en kalmering van je zenuwstelsel. Daarnaast helpt ooracupunctuur bij typische overgangsklachten, zoals onregelmatige menstruatie, hoofdpijn, stemmingswisselingen, pijnlijke gewrichten, slaapstoornissen, opvliegers en nachtelijk zweten.

Maak een afspraak met Monique en kijk wat zij voor jou kan betekenen!

Meest recent over Tren counseling

Het kan echt: blijvend (!) afvallen zónder te diëten

Het kan echt: blijvend (!) afvallen zónder te diët...

Afvallen zonder streng dieet: het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het kan écht. Monique Hermus is ooracupuncturist en zorgt ervoor dat jij met behulp van vier prikjes je…