TotaalBED

TotaalBED

Over TotaalBED

totaalBED Rotterdam biedt maar liefst 860 m² aan slaapkamerinspiratie. De winkel biedt volop keuze en het personeel beseft dat het kopen van een bed een belangrijke keuze is. Kies je voor een één- of tweepersoons boxspring of ledikant? Of zoek je een tienerbed, seniorenbed of logeerbed? De uiteindelijke keuze is natuurlijk volledig aan jou, maar bij totaalBED helpen ze je graag bij het maken van de beste keuze.

Laat je inspireren

Laat je onder het genot van een kopje koffie, thee of fris inspireren door alle mogelijkheden op slaapkamergebied. Stel bijvoorbeeld jouw eigen één- of tweepersoonsboxspring samen door te kiezen uit de verschillende hoofdborden, stofsoorten, kleuren en pootjes. Gaat jouw voorkeur uit naar een ledikant dan kun je variëren in het type matras en het soort lattenbodem. Kies je voor een vlakke of elektrisch verstelbare lattenbodem? En welk matras biedt jou de beste ondersteuning; een pocketveringmatras, traagschuimmatras, latexmatras of koudschuimmatras? totaalBED helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Daarnaast kun je ook terecht voor kinderbedden, seniorenbedden en logeerbedden. Maak je slaapkamer compleet met een dekbed, hoofdkussen, dekbedovertrek of hoeslaken. Terwijl je jouw droomslaapkamer uitprobeert vermaken de kleine bezoekers zich in de kinderhoek.

Levering en montage kosteloos

Vanaf het moment dat je binnenstapt streeft totaalBED naar 100% tevredenheid. De levering bij totaalBED is kosteloos en producten worden gratis voor je gemonteerd.

Bekijk meer