Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rotterdam Unlimited

Rotterdam Unlimited

Lloydstraat 17j 3024 EA Rotterdam

Openingstijden

Rotterdam Unlimited vindt in 2019 plaats van 23 t/m 27 juli.

Over Rotterdam Unlimited

Rotterdam Unlimited is een van de grootste gratis straatfestivals in de ‘hotste’ stad van Europa: Rotterdam!

De eclectische muziekscène, de beroemde creatieve kunstgemeenschap en de 178 verschillende culturen zijn de geheime ingrediënten van de ongelooflijk levendige en spannende atmosfeer van Rotterdam, die je ondergaat tijdens Rotterdam Unlimited. Een bijzondere ervaring die je niet snel zal vergeten.

Rotterdam Unlimited bestaat uit muzikale battles, parades, live muziek, dans en nog veel meer. Uitbundige live-elektronica, soca, hiphop, soul, R&B, drum-‘bass en jungle: nieuwe muziek voor een nieuwe generatie muziekfans. Waar je ook van houdt, je vindt dat en meer tijdens het festival.

Naast de programmering op de diverse podia kun je ook genieten van de Battle of Drums, een festivalmarkt met eten uit alle windstreken en natuurlijk de spectaculaire Zomercarnaval Straatparade. De Straatparade neemt voor een dag de Rotterdamse binnenstad over en tovert die om tot een kleurrijke, dansende en energievolle massa.

Rotterdam Unlimited vindt in 2019 plaats van 23 t/m 27 juli. Zet ‘m in de agenda!

Meest recent over Rotterdam Unlimited

Rotterdam Unlimited

Rotterdam Unlimited is méér dan Zomercarnaval! Deze 5 dingen wil je niet missen

Rotterdam Unlimited is een van Europa’s grootste (gratis!) straatfestivals. Het laat goed zien waar Rotterdam voor staat: het mooiste van een heleboel werelden gecombineerd. De eclectische muziekscene, de 178 verschillende…