Uitagenda Rotterdam

Rotterdam Festivals Pleinbioscoop
Foto: Jan de Groen

Uitagenda Rotterdam

Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam

Bekijk op kaart

Over Uitagenda Rotterdam

Uitagenda Rotterdam is de culturele agenda voor Rotterdammers. Kijk voor de meest complete agenda, tips en achtergrondverhalen op uitagendarotterdam.nl of volg ons op Facebook en Instagram.

Uitagenda Rotterdam is een initiatief van Rotterdam Festivals. Rotterdam Festivals wil dat iedereen – jong, oud, arm, rijk, Rotterdammer, niet-Rotterdammer, hoog- of laagopgeleid, en of je nu binnen of buiten Nederland woont – geniet van festivals en de kunst en cultuur van de stad.

Dit doen ze door samen met hun partners (organisatoren, culturele instellingen, scholen en ondernemers) de mooiste evenementenkalender van het land samen te stellen, met festivals en evenementen waarbij je voelt: ja, dít is Rotterdam. Evenementen en festivals in alle soorten en maten. Zodat je, of je nu van klassieke muziek of van hiphop houdt, altijd in de stad iets kunt doen wat bij je past, waar je nieuwe ontdekkingen doet en verrast wordt, en waardoor je (nóg meer) van Rotterdam gaat houden.

Via Uitagenda Rotterdam presenteert Rotterdam Festivals het volledige cultuuraanbod aan de bewoners van Rotterdam. Online en op papier, zodat je als bezoeker precies weet waar je heen kunt.

Bekijk meer