Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mad Mick’s Breakaway Cafe

Great cocktails, music, pool & American food, combined in 1 awesome place!

Vandaag 16:00 - 01:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Mad Mick’s Breakaway Cafe

Karel Doormanstraat 1 3012GD Rotterdam
Bekijk menukaartBekijk aankomende events

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
16:00 - 01:00
Dinsdag
16:00 - 01:00
Woensdag
16:00 - 01:00
Donderdag
12:00 - 01:00
Vrijdag
12:00 - 02:00
Zaterdag
12:00 - 02:00
Zondag
12:00 - 01:00

Staat bekend om

  • over 100 cocktails
  • great atmosphere
  • American food

Over Mad Mick’s Breakaway Cafe

Toen Breakaway Café in december 1993 opende was het meteen een enorm succes. Hier voel je je thuis, terwijl je een perfecte cocktail drinkt, gecombineerd met een echte Amerikaanse maaltijd, om daarna een potje pool te spelen en/of een goed feestje te bouwen.

Nu, vijfentwintig jaar later, is het idee nog steeds hetzelfde. Vele mensen van over de hele wereld hebben in die kwart eeuw genoten van Breakaway’s service en vastvrijheid.

Vliegende flessen

Breakaway is de eerste ‘flair’-cocktailbar van Nederland en wordt gezien als een van de beste in deze categorie. Bestel een cocktail, en voor je het weet vliegen de glazen, flessen en cocktailshakers je in pirouetten om de oren.

Grote artiesten

Het feit dat al deze dingen hier gecombineerd worden, maakt Mad Mick’s Breakaway Café uniek. Het doel is om jou de best mogelijke uit-ervaring te geven. Grote artiesten als ZZ Top (handtekening op de Harley Davidson in het midden van de bar), Shoala Ama en wijlen Herman Brood hebben de zaak vereerd met een bezoek en complimenten gegeven over de muziekkeuze, de kwaliteit van de cocktails en de relaxte sfeer.

Muzikale tijdmachine

Om te voldoen aan hun eigen hoge eisen en de verwachtingen van de gasten van vandaag, kreeg Breakaway Café in augustus 2004 een make-over. Als je rondkijkt zie je dat de authentieke decoratie uit de jaren ’50 en ’60 wordt gemixt met elektronica van vandaag, terwijl de muzikale tijdmachine je mee terug de tijd in neemt.

Meest recent over Mad Mick’s Breakaway Cafe

Hipster Rotterdam

Deze 5 Rotterdamse plekken zijn alles behalve hipster (en dat is leuk!) | Deel 3

Toegegeven: wij worden ook best blij van een fancy latte macchiato in een hippe koffietent en van een hamburger met pulled pork. Craftbiertje erbij, lekker hoor. Maar we hebben niet altijd…