MAARTENMakelaardij

MAARTENMakelaardij

Maaskade 121 3071 NK Rotterdam

Over MAARTENMakelaardij

In 2009 werd MAARTENMakelaardij geboren, met als doel om te breken met het traditionele makelaarsvak en écht iets nieuws introduceren in de Rotterdamse makelaarswereld. Het bleek het begin van een sprookje dat werkelijkheid werd.

De aanpak van MAARTEN kenmerkt zich door de focus op social media en ijzersterke service. Het makelaarskantoor gaat met de tijd mee en maakt gebruik van de middelen en kanalen waarop de klant zich begeeft.

Ze verlenen service voor verkoop, aankoop, taxaties en verkoop van transformatie/nieuwbouwprojecten. MAARTENMakelaardij richt zich vooral op young professionals, expats en jonge gezinnen. Ze begrijpen heel goed dat je overdag allerlei dingen te doen hebt en bezichtigen daardoor ook ’s avonds en in het weekend.

Meest recent over MAARTENMakelaardij

Hee, hij bestaat echt! Dit is ‘m dan: Maarten van MAARTENMakelaardij

Hee, hij bestaat echt! Dit is ‘m dan: Maarten van ...

Jongens, we hebben nieuws: Maarten hè, van MAARTENMakelaardij? Hij bestaat echt! Sterker nog, wij kletsten een uurtje met ‘m vol vanwege het tienjarig jubileum van Rotterdams gezelligste, meest frisse en…Deze bijdrage wordt je aangeboden door MAARTENMakelaardij. Meer over MAARTENMakelaardij ontdekken?

MAARTENMakelaardij

makelaars

Maaskade 121, Rotterdam

Bekijk meer:makelaars

Ontdek meer

Makelaars Makelaars