LMC Voortgezet Onderwijs

Lesgeven in het hart van de samenleving

Staat bekend om

  • Baan van betekenis
  • Extra begeleiding bij startende docenten
  • Je kunt werken op meerdere vestigingen

Over LMC Voortgezet Onderwijs

LMC Voortgezet Onderwijs (LMC-VO) verzorgt vanuit 23 scholen in Rotterdam voortgezet onderwijs. In totaal werken meer dan 1.200 medewerkers aan de ontwikkeling van ruim 8.600 leerlingen op alle onderwijsniveaus, van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. LMC-VO biedt persoonlijk en veelzijdig onderwijs op kleinschalige scholen.

Lerende organisatie

LMC Voortgezet Onderwijs heeft de creativiteit, vindingrijkheid en professionaliteit van alle collega’s nodig om de onderwijsambities te realiseren. Daarom is er ruimte om daar – op soms alternatieve, nieuwe manieren – aan bij te dragen. Met uiteindelijk maar één doel: dat de LMC-scholen worden gezien als geweldige plekken om te mogen leren en werken!

Aantrekkelijke onderwijswerkgever

Alle LMC-scholen staan bij de Onderwijsinspectie op ‘groen’ als het gaat om kwaliteit. En ze willen hun onderwijs naar een nóg hoger plan tillen. Vind jij teamgeest, out-of-the-box denken en een professionele cultuur belangrijk? Dan zijn ze op zoek naar jou!

Van baan naar loopbaan

LMC-VO heeft een eigen huisacademie: De LMC Academie. Deze is gericht op het vergroten van kennis en vaardigheden in het onderwijs. Ze stellen hierin je eigen ontwikkeling centraal. Elke leerbehoefte is persoonlijk, en daarom bieden ze een breed palet van cursussen en evenementen aan ter ondersteuning van docenten, management of onderwijsondersteunend personeel.

Werken bij LMC Voortgezet Onderwijs?

Denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan deze ambities en spreken de LMC-kernwaarden – veelzijdig, kleinschalig en persoonlijk – jou aan? Bekijk dan de vacatures.

Staat bekend om

  • Baan van betekenis
  • Extra begeleiding bij startende docenten
  • Je kunt werken op meerdere vestigingen