L2Fiber Rotterdam

L2Fiber Rotterdam

Over L2Fiber Rotterdam

Een glasvezelnetwerk voor de hele stad. Dat is de ambitie van L2Fiber Rotterdam. Wat er nu ligt kun je vergelijken met een landweggetje. Wat zij bouwen is een verkeersader met zes rijstroken heen en zes rijstroken terug. Alles gaat supersnel. Maar ook open en eerlijk, want het netwerk is onder dezelfde voorwaarden toegankelijk voor alle serviceproviders. Wat dat voor jou betekent? Bijvoorbeeld een hele grote keuzevrijheid qua internet, telefonie en televisie.

Slim én milieuvriendelijk

Een ander type dienst kan bestaan uit slimme vuilnisbakken die zelf aangeven wanneer ze geleegd moeten worden. Smart traffic tijdens evenementen om de verkeerscirculatie te optimaliseren. Of hartbewaking op afstand met sensoren. Allemaal zeer veilig aangezien glasvezel niet kan worden gehackt. Groot voordeel is ook dat veel meer mensen voortaan probleemloos vanuit huis kunnen werken. Dat maakt de stad een stuk leefbaarder. Wat helemaal mooi is: het glasvezelnetwerk van L2Fiber functioneert CO₂-neutraal. Glasvezel kost sowieso 80% minder energie dan het oude koperen netwerk. Voor de overige 20% gebruiken ze groene energie.

De aanleg is gratis

Het glasvezelnetwerk moet nog worden aangelegd. L2Fiber Rotterdam gaat dat doen – en betalen. Enige dat jij hoeft te doen is een abonnement afnemen bij een van de serviceproviders. Dus heb je interesse in glasvezel? Meld je dan ook echt aan!

L2Fiber Rotterdam is een initiatief van Oscar Kuiper en Henk Hoven. Gesteund door grote investeerders gebruiken ze hun ruime ervaring om 295.000 woningen in Rotterdam te ‘verglazen’. En dat gaat natuurlijk op z’n Rotterdams: flink aanpakken, geen poespas. Heldere taal richting providers en hun consumenten. De tijd dat de telecommarkt een gesloten bedoening was, is voorbij. L2Fiber Rotterdam zet de deur naar de toekomst wagenwijd open.

Meest recent over L2Fiber Rotterdam

Wow! Dit wist je nog niet over je internetgebruik

Wow! Dit wist je nog niet over je internetgebruik

Uhmmm… Denk je hartstikke onschuldig een serietje te kijken op Netflix, blijkt dat je gewoon het milieu zit te vervuilen! Informatie door koper versturen (waar internetten op neerkomt) kost namelijk…Deze bijdrage wordt je aangeboden door L2Fiber Rotterdam. Meer over L2Fiber Rotterdam ontdekken?

L2Fiber Rotterdam

dienstverlening

Bekijk meer:dienstverlening