Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kiesjefolders

Kiesjefolders

Over Kiesjefolders

Met Kiesjefolders word je eindelijk baas over je eigen brievenbus. Je kunt namelijk zelf aangeven welke folders je wel en niet wilt ontvangen. Kiesjefolders bezorgt ze dan in één bundel bij je thuis. Zo kun je blijven profiteren van alle aanbiedingen van jouw favoriete merken en winkels, ook als je niet bereikbaar bent of niet meer bereikbaar wilt zijn voor de wekelijkse grote stapel ongevraagde folders.

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het heel simpel. Vul je postcode in op de homepage en je ziet direct de beschikbare folders. Zo kun je jouw folderpakket gaan samenstellen. Alle folders staan standaard ‘uit’. Door op de folder te klikken, kun je de folder ‘aan’ zetten. Heb je al jouw favoriete merken en winkels gevonden, dan hoef je in de volgende stap alleen nog even je adresgegevens in te vullen. Na validatie van je account, krijg je jouw eigen persoonlijke folderpakket binnen twee weken bezorgd. Het pakket wordt wekelijks op dinsdag bezorgd. Tip: heb je geen nee-nee of nee-ja sticker? Dan is het handig om deze op je brievenbus te plakken. Kiesjefolders stuurt je de sticker gratis toe.

Kiesjefolders & het milieu

Naast de behoefte om consumenten te helpen om zelf in regie te zijn, is het tegengaan van papierverspilling een belangrijke drijfveer voor de mensen achter Kiesjefolders. Zij vinden dat iedere ongewenste folder gelijk staat aan onnodige milieubelasting. Een huishouden zonder brievenbussticker ontvangt gemiddeld 33 folders per week. Dat is 34 kilo reclamedrukwerk per jaar. 50% van deze folders, zo’n 17 per week, wordt ongelezen weggegooid. Kiesjefolders wil dit percentage naar beneden krijgen en dat betekent dus minder verspilling. Voor iedere folder die niet onnodig de brievenbus in komt, besparen we gezamenlijk de energie voor productie en transport, en uiteraard het onnodig papierverbruik.

Vragen?

Benieuwd naar alle ins & outs over Kiesjefolders? Neem contact op via [email protected].

Meest recent over Kiesjefolders

Boodschappen doen Albert Heijn ANP

Tip voor iedereen die boodschappen doet (voor zichzelf of een ander)

Urenlang struinen in de supermarkt is er niet meer bij, sinds corona ons land bereikte. Strategische lijstjes maken is de nieuwe uitdaging, zodat je zo min mogelijk tijd kwijt bent…


Kiesjefolders

dienstverlening

Bekijk meer:dienstverlening

Ontdek meer

Dienstverlening Dienstverlening