Keukenloods.nl Rotterdam

Vandaag 09:30 - 17:30 uur Nu open Alle openingstijden

Keukenloods.nl Rotterdam

Stadionweg 37a 3077AR Rotterdam
Maak afspraak

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
09:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
11:00 - 17:00

Staat bekend om

  • Transparante prijzen
  • Iedere dag bereikbaar!
  • Door klanten beoordeeld met een 8,9

Over Keukenloods.nl Rotterdam

Het team van Keukenloods.nl Rotterdam staat iedere dag klaar voor iedereen die op zoek is naar goed advies wat betreft apparatuur en keukens.

Bij deze keukenshowroom gaat het er net even anders aan toe dan bij andere. Je wordt niet ontvangen door gladde verkopers in nette pakken, maar door enthousiaste vakmensen die begrijpen wat jij als klant wilt. Dat maakt het zoeken naar een keuken of apparatuur een stuk aangenamer.

Keukens mogen weer gezien worden en zijn er in alle soorten en maten. De showroom in Rotterdam staat vol met de laatste keukentrends en de nieuwste keukenapparatuur. Zo kan bijvoorbeeld een nieuwe stoomoven al hét verschil maken in jouw huidige keuken.

Service staat bij Keukenloods.nl hoog in het vaandel. Alles draait om een tevreden klant. Klanten beoordelen Keukenloods.nl gemiddeld met een 8,9; een cijfer om trots op te zijn! Producten uit de voorraad kunnen in sommige gevallen nog dezelfde dag bij jou thuis staan. En wat dacht je van een voorraadkeuken die ook binnen twee dagen al een mooie plek in jouw huis kan krijgen?

Meest recent over Keukenloods.nl Rotterdam

Zo verander je je keuken (zonder grote verbouwing!)

Zo verander je je keuken (zonder grote verbouwing!...

Zin in een nieuwe uitstraling in de keuken, maar niet in een gigantische verbouwing? Je kunt ook alleen een onderdeel vervangen! Bij Keukenloods.nl Rotterdam vind je prachtige losse onderdelen, zoals…