Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

HMJ Makelaardij B.V.

Jouw eigen no-nonsense makelaar

HMJ Makelaardij B.V.

Jacob van Campenplein 67 3067 LA Rotterdam
Bekijk het aanbodNaar website

Staat bekend om

  • Persoonlijk: klein team, korte lijnen
  • Expertise vanuit jarenlange ervaring
  • Geboren en getogen in Rotterdam

Over HMJ Makelaardij B.V.

HMJ Makelaardij is gevestigd in Rotterdam, het Lage Land. Het is een full-service makelaarskantoor, waar je terecht kunt voor de verkoop van je woning, aankoopbegeleiding, hypotheekadvies, financiële planning en taxaties. Ze begeleiden je vanaf de eerste kennismaking tot en met de overdracht bij de notaris.

Als relatief klein makelaarskantoor, hebben ze een groot marktaandeel in de deelgemeente Prins Alexander (Rotterdam Oost). Ook zijn ze actief in de regio’s Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en omstreken.

Twee-onder-één-dak advies

Dit betekent dat binnen HMJ Makelaardij twee verschillende disciplines beschikbaar zijn. Ze zijn niet alleen makelaar, maar bieden eveneens financieel advies met betrekking tot je huis en hypotheek. HMJ Makelaardij werkt namelijk nauw samen met gecertificeerde hypotheekadviseurs van Huis & Hypotheek.

Meest recent over HMJ Makelaardij B.V.

HMJ-makelaardij

HMJ Makelaardij bestaat 20 jaar en dat vieren ze op déze toffe manier

Helaas: even geen feestje zoals gepland, maar dat wil niet zeggen dat HMJ Makelaardij het twintigjarig bestaan ongemerkt voorbij laat gaan. Een jaar lang hebben ze iedere maand een knalgoede…

Ontdek meer

Makelaars Makelaars

Volg HMJ Makelaardij B.V. op Instagram