Haus of Hands

Gaat verder waar de fysio stopt

Haus of Hands

West-Kruiskade 66 3014 AW Rotterdam
Contact opnemenReserveer nu

Volg ons

Staat bekend om

  • Excellente service
  • Vertrouwde omgeving
  • Studentendeals

Over Haus of Hands

Bij Haus of Hands (onder Café Richard Shoes) worden professionele massages uitgevoerd, waarbij er aandacht wordt gegeven aan de fysieke en geestelijke condities van de cliënten. Traditionele technieken worden in een modern jasje gestoken. Naast de professionele massages wordt er ook gekeken naar de conditie waarin je lichaam zich bevindt. Aan de hand daarvan kan de masseur je adviseren omtrent verbetering van je huid.

Masseur Saviero: “Masseur zijn, is in de eerste plaats een verzorgende job: ik ontvang voortdurend mensen die langskomen voor fysieke en mentale ontspanning, onder meer ook om spanningsproblemen in hun spieren aan te pakken. Verzorgen zit in mij: mijn warme en vriendelijke persoonlijkheid stelt elke gast op zijn of haar gemak en zorgt steevast voor een aangename ervaring.

Met mijn achtergrond in dans en entertainment zie ik massages geven als een performance. Mensen gaan naar een concert om even niet aan hun zorgen te denken en te genieten. Dat gevoel krijgen ze ook bij mij: ik ben de artiest en hun lichaam is mijn podium.

Mijn manier van masseren laat mensen wegdromen en genieten. Ik masseer in vloeiende bewegingen om ritme, tempo en stevigheid te behouden. Uiteindelijk wordt mijn gast weer wakker en voelt zich herboren.”