De Hypotheekadviseur Rotterdam

Vandaag 08:30 - 20:30 uur Nu open Alle openingstijden

De Hypotheekadviseur Rotterdam

Marten Meesweg 8-10 3068 AV Rotterdam
Contact opnemen

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
08:30 - 20:30
Dinsdag
08:30 - 20:30
Woensdag
08:30 - 20:30
Donderdag
08:30 - 20:30
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

’s Avonds op afspraak.

Over De Hypotheekadviseur Rotterdam

Sinds 2013 kun je bij de Hypotheekadviseur in Rotterdam terecht voor al je vragen over hypotheken, hypotheekrentes, het laten berekenen van je hypotheek en meer. Adviseur Wouter Rijneveld, beheerder van de Hypotheekadviseur in Rotterdam, werkt al meer dan tien jaar in de branche en kent de markt in en rondom Rotterdam daardoor door en door; van Rotterdam centrum tot Hillegersberg en Kralingen.

De Hypotheekadviseur in Rotterdam kan je voorzien van het beste advies dat voor jou van toepassing is. Samen met jou kijken ze naar de hypotheek die jou dat lekker-wonen-gevoel geeft in Rotterdam en die je zekerheid geeft over je woonlasten. Zo weet je wat je kunt verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Ga langs voor een gratis eerste adviesgesprek

Voor een hypotheek in Rotterdam en omstreken komen ze graag bij jou thuis om je wensen door te spreken. Je kunt al je vragen stellen en zij vertellen je meer over de mogelijkheden, de te nemen stappen om je plannen te realiseren en wat je van hen kunt verwachten. Zo’n eerste gesprek is altijd voor rekening van De Hypotheekadviseur. Hieraan zijn dus geen kosten verbonden. Neem vrijblijvend contact met ze op om een afspraak te maken.

Meest recent over De Hypotheekadviseur Rotterdam

Tip van hypotheekadviseur Wouter: zo krijg je voorrang op de Rotterdamse huizenmarkt

Tip van hypotheekadviseur Wouter: zo krijg je voor...

Dat de huizenmarkt in Rotterdam vrij dramatisch is momenteel, daar valt niet over te discussiëren. Daarom is het fijn om te weten dat er voor starters opties zijn om de…

Ontdek meer

Dienstverlening Dienstverlening