CVU Uitvaartzorg

De uitvaart die bij u past

Vandaag 08:30 - 17:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

CVU Uitvaartzorg

Bergweg 287 3037 EN Rotterdam
Naar websiteTelefoonnummer

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Geef kleur aan je uitvaart
  • Herdacht worden zoals je bent
  • Volledige ontzorging, met eigen expertise in huis (van drukkerij tot nazorg)

Over CVU Uitvaartzorg

CVU Uitvaartzorg is een moderne uitvaartorganisatie met een lange historie. Al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw verzorgen ze persoonlijke uitvaarten, met respect voor ieders levensbeschouwing. Stevig geworteld in de regio Rotterdam Rijnmond, kennen ze de gebruiken en rituelen van onze bijzondere samenleving. CVU denkt verder dan de uitvaart zelf en staat open voor nieuwe ideeën. Persoonlijke benadering staat daarbij voorop.

Missie

Het verzorgen van de uitvaart die bij je past: als je een beroep doet op hun dienstverlening, is dat hun missie. Een passende uitvaart slaagt als uw wensen centraal staan. Jij of je nabestaanden moeten uit de uitvaart steun en kracht kunnen halen. CVU zorgt daar altijd voor. Dat doen ze door iedere dag naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening te streven en jou met de grootst mogelijk toewijding te omringen. Hierdoor ervaar je CVU als een uitvaartorganisatie waaraan je de verzorging van elke uitvaart kunt toevertrouwen. Met de specifieke wensen van de klant als uitgangspunt en met respect voor ieders persoonlijke levensbeschouwing.

Persoonlijke belofte

Wat je van CVU mag verwachten: de uitvaart die bij je past, persoonlijke aandacht, vertrouwen, waarmaken van je verwachtingen, helderheid in kosten, gastvrijheid, excellente dienstverlening en adequate klachtafhandeling als iets toch niet naar tevredenheid verloopt.

Focus op kwaliteit

Kwaliteit van hun dienstverlening is van het grootste belang. Zorgvuldig werken, naast mensen staan, afstand bewaren, regie voeren. Deze uitvaartverzorgers verstaan hun vak. Ze begrijpen hoe belangrijk het is om op gepaste wijze afscheid te nemen van een dierbare. Ze hebben tijd voor jou en nemen alle zorg uit handen. Natuurlijk nooit zonder alles nauwkeurig met je door te spreken.

Keurmerken

CVU beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg en is daarnaast ook gecertificeerd volgens een ISO 9001 kwaliteitsnormering. Ze zijn ook lid van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU).

Bij CVU heb je zekerheid over onder meer:

  • heldere afspraken over de verzorging van de uitvaart
  • een transparante kostenbegroting
  • goede organisatie van de uitvaart
  • bekwame medewerkers
  • doelmatige klachtenafhandeling
  • klanttevredenheidsonderzoek

Ontdek meer

Uitvaartcentra Uitvaartcentra