Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cathay Restaurant & Bowling

All you can eat en bowling

Vandaag 16:30 - 22:30 uur Gesloten Alle openingstijden

Cathay Restaurant & Bowling

Martin Luther Kingweg 7 3069EW Rotterdam
Reserveer nuBekijk acties

Volg ons

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
16:30 - 22:00
Woensdag
16:30 - 22:00
Donderdag
16:30 - 22:00
Vrijdag
16:30 - 22:30
Zaterdag
16:30 - 22:30
Zondag
16:30 - 22:30

Maandag gesloten, met uitzondering van feestdagen.

Staat bekend om

  • speelparadijs voor kinderen; zelf rustig eten
  • perfect voor bedrijfsuitjes: bowlen en dineren onder 1 dak
  • officiële trouwlocatie

Over Cathay Restaurant & Bowling

Restaurant Cathay is sinds juli 2016 een eetgelegenheid en bowlingcentrum in Rotterdam.

All you can eat

Als gast beleef je een eigen culinaire wereldreis in restaurant Cathay. Je geniet daarbij met volle teugen van alle bijzondere smaken en gerechten. Hierbij is gebruik gemaakt van verse producten en ingrediënten. Kwaliteit en service staan bij Restaurant Cathay namelijk hoog in het vaandel. Ze zetten er alles op alles om je bezoek zo plezierig mogelijk te maken.

Feesten en partijen

Het grote gebouw bestaat uit meerdere verdiepingen en kan in totaal 600 personen herbergen. Daarom is Cathay, naast restaurant, ook de ideale locatie voor feesten en partijen. Met verschillende grote en kleine vergader- en feestzalen, en een bowlingcentrum. Naast het gebouw ligt een groot terrein, dus aan gratis parkeergelegenheid geen gebrek. En schijnt het zonnetje? Dan is het heerlijk toeven op het grote terras.

Wereldvrede

Bij Restaurant Cathay komen smaken uit allerlei werelddelen samen. De naam van het restaurant betekent dan ook heel toepasselijk: wereldvrede. Bovendien wordt de naam Cathay gedragen door een paarse tulp-soort. Dat verklaart meteen het logo.

Limburgse bouwstijl

Heel bijzonder in het Rotterdamse decor is de bouwstijl van het etablissement. Zoals het rieten dak en de karakteristieke houten balken al zullen doen vermoeden, was het een Limburgse architect die het gebouw in 1979 vorm gaf. Het restaurant oogt daarom als een grote, sfeervolle boerderij en valt daarom erg op in de industriële Rotterdamse omgeving. Restaurant Cathay heeft aan het geheel een eigen twist gegeven, zodat een goede mix is ontstaan tussen een warme en een modern strakke uitstraling.

Meest recent over Cathay Restaurant & Bowling

All you can eat Cathay

Grijp je kans! Je krijgt nu korting bij all-you-can-eat-restaurant Cathay

We zijn dol op Restaurant Cathay! In dit all-you-can-eat-restaurant eet je zo’n beetje álles waar je op dat moment zin in hebt, en dat in een prachtig pand met superlief personeel….