Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

bbb health boutique Rotterdam

bbb health boutique Rotterdam

Zwart Janstraat 138 3035 AZ Rotterdam

Openingstijden

bbb health boutique Rotterdam opent op 11 januari 2019.

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over bbb health boutique Rotterdam

Bij bbb health boutique weten ze dat iedere vrouw anders is, en dat ieder lichaam aan verandering onderhevig is. Ze zorgen ervoor dat je steeds naar de gezondste versie van jezelf toewerkt en dat je blij bent met je lijf.

Samen werken jullie aan plezier in sporten en de beste workout voor jou. Door de holistische aanpak zal je beter voor jezelf gaan zorgen, gezonder gaan eten en meer tijd voor jezelf gaan vrijmaken. Dus of je nu gericht wilt trainen, in de overgang zit, wilt afvallen, lichamelijke klachten hebt óf je fit(ter) wilt voelen; zij coachen je.

Persoonlijke begeleiding & sporten in warmte

Bij bbb is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Bij de warmtecabines is altijd een coach die kan helpen met de juiste uitvoering van de oefeningen. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, heeft een reinigende werking, is fijn voor de spieren en stimuleert de vetverbranding. Boven alles is het heerlijk ontspannend.

Sporten met klachten

Voor vrouwen met lichamelijke klachten zoals hernia, instabiliteitsklachten of gewrichtspijn is liggend sporten in warmte heel geschikt. Ook bieden ze yoga, Pilates, HIIT, workouts in de buitenlucht, food- en lifestylecoaching én ieder seizoen een inspirerende challenge.

Gratis proefles

Boek een gratis proefles, of schrijf je hier gelijk in. Als je dat vóór 11 januari 2019 doet, ontvang je de eerste maand €50,- korting op je abonnement. Voor meer informatie kun je bellen naar 088-6440000.

Meest recent over bbb health boutique Rotterdam

Dit is de perfecte sportschool voor Rosan: ‘In een halfuurtje ben je klaar’

Je herkent het misschien wel: die wekelijkse gang naar de (buiten)sportschool voelt als een enorme verplichting die je het liefst van je to-do-lijst zou halen. Voor Rosan Swart was dat…