Irma, Jolanda en Charissa kregen 4 prikjes en stopten voorgoed met roken

Aangeboden door Tren counseling 19 februari 2019

Begon jij 2019 ook zo dapper met dat goede voornemen ‘stoppen met roken’, maar bleek het toch ietsie lastiger dan gedacht? Dan hebben we goed nieuws. Oor-acupunctuur is dé oplossing, volgens Irma, Charissa en Jolanda. Zij vertellen hoe deze vier prikjes hun leven een stuk goedkoper én gezonder maakten.

”Ik had al zó vaak geprobeerd te stoppen met roken, maar het lukte me nooit!” Charissa is niet de enige met het probleem. Dat is ook niet gek, want het kan best beangstigend zijn om te stoppen. Rokers zijn bang voor gewichtstoename, er niet meer bij horen of ontwenningsverschijnselen. Zou dat allemaal wegvallen, dan zou het een stuk makkelijker zijn, denk je waarschijnlijk. En guess what: door vier prikjes oor-acupunctuur heb je daar dus totaal geen last meer van.

Te mooi om waar te zijn?

Te mooi om waar te zijn, toch? Daarom vragen we aan drie dames: ‘Werkt dit nou écht?’ We spreken eerst met Jolanda, die dertig jaar lang rookte. ”Mijn eerste stoppoging deed ik met nicotinepleisters. Dat werkte wel, maar toen ik slecht nieuws kreeg viel ik weer terug in mijn oude gewoonte; roken. Na de oor-acupunctuurbehandeling heb ik nooit meer gerookt. Ik vond het zelfs stinken.”

“Direct na de behandeling vond ik sigarettenrook stinken”

Irma: ”Ik rookte al sinds mijn puberteit een pakje per dag. Daardoor was het niet zo makkelijk om te stoppen. Ik had uiteindelijk een paar behandelingen nodig. Gelukkig kon dat door de ‘stopgarantie’. Nu heb ik eindelijk geen last meer van gehoest en andere klachten. Als roker word je steeds meer een paria, dus ik ben blij dat er vanaf ben.”

“Ik miste de gewoonte, maar had er totaal geen zin meer in”

Charissa: ”Het deed geen pijn hoor, de prikjes! Ik ben super blij dat ik de behandeling heb gedaan. Ik had direct geen zin meer in roken. Ik miste de gewoonte, maar ik had er totaal geen zin meer in.”

Hoe werkt het?

Oké, het werkt dus. Maar hoe dan? Monique Hermus van Tren counseling legt het uit: ”Als je wilt stoppen met roken hebben de naaldjes direct effect. Het zorgt er onder meer voor dat de nicotine snel uit je lichaam gaat en je de sigaret niet gaat vervangen door heel veel eten.” Monique geeft haar klanten zelfs een garantiebewijs mee: als ze binnen een halfjaar weer gaan roken, worden ze kosteloos opnieuw behandeld.

Wil je ook stoppen met roken? Neem dan een kijkje op de website van Tren counseling. Goed om te weten: de behandelingen worden door diverse zorgverzekeraars vergoed. Welke dat precies zijn, zie je op de website.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tren counseling. Meer over Tren counseling ontdekken?

Tren counseling acupunctuur

Op aanvraag

Hesseplaats 441, Rotterdam

Bekijk meer:acupunctuur
Tren counseling

Monique heeft een apart beroep: ‘Vier kleine prikjes doen wonderen’

Monique Hermus heeft een apart beroep. Ze is namelijk ooracupuncturist. Als ooracupuncturist helpt z...

adv.