Deze tandartsenpraktijk is iedere dag open – ook ’s avonds en in het weekend

Aangeboden door Tandartsenpraktijk Zuid 4 december 2018

Tandartsenpraktijk Zuid, die met die fantastische reviews, bestaat vijf jaar! Ze zijn alle dagen van de week geopend – ook ’s avonds en in het weekend. De praktijk heeft alle disciplines in huis, waardoor de patiënten hier alle behandelingen onder één dak aangeboden krijgen.

Tandarts/implantoloog Dr. Kian Djien Go heeft samen met praktijkmanager Melek Delen en praktijkcoördinator Hilal Atas de de leiding over het medisch team. Dr. Go heeft al veertig jaar ervaring als tandarts. Hij vertelt: “Bij ons kan men terecht voor algemene tandheelkunde, implantologie, paradontologie, endodontologie, cosmetische tandheelkunde, orthodontie, kindertandheelkunde en mondhygiëne. Tevens zijn wij verwijspraktijk voor andere tandartsen voor wat betreft implantologie, paradontologie en reconstructieve tandheelkunde. Wij zorgen dat de praktijk helemaal up to date blijft. Zowel vaktechnisch als qua apparatuur voldoen wij aan de laatste technologische ontwikkelingen en behandelmethoden.”

Zoete drankjes

Volgens Dr. Go is het duidelijk te merken dat jongeren tegenwoordig meer zoete drankjes drinken: “De gebitten van de jeugd vertonen meer gaatjes dan vroeger, maar het gebit van de Nederlander, ten opzichte van een paar jaar geleden, is over het algemeen verbeterd. De behandelmethoden zijn vooruitgegaan en er is betere voorlichting gekomen. Zesmaandelijkse periodiek voor controle is zeer aan te raden. Regelmatig bezoek aan de tandarts is essentieel voor een goed gebit. Als er een langere periode tussen de controles zou zitten, zou dit eventueel negatieve gevolgen kunnen hebben, omdat de diagnose dan te laat gesteld wordt.”

Tandheelkundige hulp in je eigen taal

Tandartsenpraktijk Zuid is gevestigd in Feijenoord. Het team bestaat uit medewerkers die niet alleen Nederlands, Engels, Frans of Duits spreken, maar ook Turks, Perzisch, Italiaans, Spaans, Indonesisch, Arabisch, Darija en Tamazight (Marokkaans), Dari en Farsi (Afghaans), Amhaars (Ethiopisch) en Pools.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tandartsenpraktijk Zuid. Meer over Tandartsenpraktijk Zuid ontdekken?

Tandartsenpraktijk Zuid

tandartsen

Nu open08:00 - 22:00

Herman Costerstraat 3, Rotterdam

Bekijk meer:tandartsen

adv.