Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit mag je wel doen als je meerijdt in een trouwstoet

Door Faayyaaz van Dijk 10 oktober 2019

De regels in Rotterdam zijn flink aangescherpt als je meerijdt met een trouwstoet: trouwstoeten moeten vanaf 1 januari 2020 vooraf gemeld worden. Niet iedereen is hier blij mee, maar gelukkig zijn er nog genoeg feestelijk ideeën waarmee je kunt laten zien dat je in een trouwstoet rijdt. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Fruit op je motorkap

Is je liefje dol op fruit… Zeg het dan met fruit op de motorkap. We hebben het dan natuurlijk niet over zo’n ielig stukje fruit, maar je pakt natuurlijk groots uit. Opvallen is wat we willen.

Lees ook:

Stop met zoeken: de trouwstoet-mepper is eindelijk opgepakt

Goed nieuws! De politie heeft een 25-jarige Rotterdammer aangehouden voor het knock-out slaan van ee...

Glimlachen achter het stuur

Wordt misschien ondergewaardeerd, maar een glimlach is de grootse versiering die bestaat. Zo zien mensen dat je er zin in hebt. Let’s party!

Lintje aan je auto

Superleuk als je aan het rijden bent. Zo’n lintje wappert lekker in de wind. Overigens wel zo leuk om elke auto in de trouwstoet hetzelfde soort lintje te laten gebruiken. Zo weet iedereen dat je bij elkaar hoort.

Just Married bordje op de achterkant

Simpel, maar effectief! Een just married bordje op de achterkant van je auto. Met hoeveel woorden wil je zeggen dat je net bent getrouwd? En er komt geen getoeter aan te pas.

Superluxe auto huren

Ben je niet zo van de toeters en bellen, maar wil je wel opvallen? Huur dan gewoon een superdeluxe auto waar je niet omheen kunt.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.