Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Rotterdamse dj’s draaien vanuit hun huis de lekkerste platen voor jou

Door Luuk Barendrecht 28 maart 2020

We mogen niet naar buiten, we weten het allemaal. Al die leuke feestjes die op de planning stonden gaan niet door en je mist je vrienden. Maar er is een manier om er toch een beetje bij te zijn: de livestream! Veel dj’s streamen via Facebook hun muziek zodat jij veilig een feestje kan vieren vanuit je huis. Wij hebben onze favorieten verzameld: 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

David Vunk

Posted by DAVID VUNK on Wednesday, 2 October 2019

Als je David Vunk nog niet kent heb je de afgelopen jaren onder een steen gezeten. Deze oer-Rotterdammer verovert de wereld met zijn dj-skills, maar nu zit hij opgesloten in zijn huis in Blijdorp. David houdt alleen niet zo van stilzitten, daarom knalt hij regelmatig een livestream aan, zodat jij nog een beetje kan dansen in deze deprimerende tijden.

Serge Clone

Thank you for tuning in. Stay safe.<3 Stay Home Soundsystem

Posted by STOOR on Monday, 16 March 2020

Misschien ben je wel eens langs dat platenzaakje gelopen onder de Hofbogen, nou dat is Clone Records. In het wereldje van elektronische muziek is het een wereldberoemd platenlabel, waar producers hun muziek uitbrengen. Serge Clone – eigenaar van het label – wil niet dat wij zonder goede elektronische muziek zitten, daarom draait hij ook live. Vorige week heeft hij mad miran nog zover gekregen om gezellig met hem mee te draaien.

Benny Rodrigues

mijn steeds verder naar achteren groeiende haarlijn en ik zijn lekker wat plaatjes aan het luisteren op deze zondag groetjes van ons

Posted by Benny Rodrigues on Sunday, 3 November 2019

Ook dj Benny Rodriques houdt niet zo van stilzitten. Vanuit zijn hobbykamer in Rotterdam verblijdt hij iedereen met zijn gigantische collectie aan platen. Benny neemt na 10 streams alleen even pauze, maar niet getreurd! Je kan alles nog terugkijken op zijn Youtubekanaal.

STOOR

Yamaha CS-30. One of the most underestimated mono synths.

Posted by STOOR on Wednesday, 29 January 2020

STOOR is een creatieve broedplaats in Rotterdam. Vanuit hier zijn er genoeg streams te volgen. Zo kwam afgelopen weekend Animistic Beliefs langs die eigenlijk in Japan op hadden moeten treden, dat ging helaas niet door. Dan maar vanuit Rotterdam streamen voor alle fans!

Operator

Posted by Operator on Monday, 25 December 2017

Natuurlijk mag Operator niet ontbreken in dit lijstje. Het platform dat normaal gesproken altijd al te volgen was via de livestream heeft de werkzaamheden nu even stil gelegd om de gezondheid van medewerkers te garanderen. Maar dat betekent niet dat je niet meer mag genieten van de oude streams die nog steeds te luisteren zijn op de site!

Lees ook:

oranjebitter

Coronamaatregelen nog tot 1 juni: dit vindt Rotterdam ervan

Tijdens de persconferentie van 23 maart werd onder meer bekend dat er tot 1 juni geen evenementen pl...
Britte Kramer indebuurt Rotterdam

Digitale feestjes, online sporten, voorleessessies: Britte heeft het thuis drukker dan ooit

Rotterdam is dicht. Iedereen maakt verplicht pas op de plaats. Als je me dat vooraf verteld had, had...

De eerste rugzakken hangen al aan de vlag in Rotterdam!

Afgelopen maandag (23 maart 2020) kondigde minister van onderwijs Arie Slob aan dat de centrale exam...
Rotterdamse LP

Yeah yeah yeah! 5 x platenzaken in Rotterdam

Platenzaken vol langspeelplaten, singeltjes, maar ook vaak cassettebandjes en CD’s: ze verdwijnen la...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.