Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 8 Rotterdammers hebben de meeste volgers op Instagram

Door Demi Meder 28 november 2020

Heerlijk scrollen op Instagram: we houden ervan! Sommige accounts hebben heel veel volgers. In de Rotterdamse Instagram top 100 zie je wie er uit onze stad de meeste volgers heeft (en dat zijn er véél). Deze acht Instagrammers uit Rotterdam staan bovenaan de lijst. 

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

8: Qucee

instagram qucee

YouTuber Qucee heeft op Instagram ongeveer 774.700 volgers. Quentin Correia is zijn echte naam en hij werd geboren in Rotterdam. Hij is bekend geworden door zijn filmpjes met Nesim Najih op het YouTube-kanaal Supergaande. Op dit moment heeft Qucee zijn eigen YouTube-kanalen: Qucee YT en Qucee Gaming.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Qucee (@qucee)

7: Gio

Gio instagram

Giovanni Latooy is een Youtuber geboren in Rotterdam en werd bekend door het maken van gamevideo’s op zijn kanaal GamePlayWorldXL. Hij besloot later vooral vlogs te maken over zijn leven en familie. De naam van het kanaal veranderde daarom in de afkorting van zijn naam. Op Instagram heeft hij ongeveer 1.013.560 volgers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gio Latooy (@gio)

6: Fredvanleer

Rotterdammer Fred van Leer was de laatste tijd erg veel in de media en heeft er daardoor een hoop volgers bijgekregen. Hij is stylist en vaak te zien op televisie, bijvoorbeeld in de programma’s Drag Race Holland, Say Yes to the Dress en Alles uit de Kast. Hij heeft op Instagram 1.019.796 volgers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer)

5: Hijabhills

Ruba Zai woont in Rotterdam en stond als eerste model met hoofddoek op de cover van de Cosmopolitan. Ze inspireert jonge vrouwen over de hele wereld. Ze draagt haar hoofddoek op een modieuze manier en krijgt daar veel complimenten over. Ze besloot daarom haar outfits als inspiratie te delen op Instagram. Haar account heeft nu ongeveer 1.168.672 volgers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RUBA ZAI (@hijabhills)

4. Touzanitv

Soufiane Touzani is bekend geworden door freestyle voetbal. Hij werd geboren op Zuid in de wijk Bloemhof. Ondertussen staat Soufiane vooral bekend door zijn vlogs op zijn YouTube-kanaal. Op Instagram heeft hij ongeveer 1.243.911 volgers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Soufiane Touzani (@touzanitv)

3. Oliverheldens

Oliver Heldens is een DJ en bekend over de hele wereld. Hij werd geboren in Rotterdam. Door de hit Gecko in 2013 is hij doorgebroken. Het jaar erop stond hij op plaats 38 in de DJ Mag Top 100. Hij heeft op instagram ongeveer 1.563.220 volgers.

 

2. Robinvanpersie

Robin van Persie is een Rotterdamse oud-voetballer. Hij speelde tussen 2001 en 2019 voor Feyenoord, Arsenal, Manchester United, Fenerbahçe en weer Feyenoord. Zijn Instagramaccount heeft ongeveer 4.688.028 volgers. Voorheen stond hij bovenaan de lijst, maar is nu ingehaald door de nieuwe nummer één.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Robin van Persie (@robinvanpersie)

Lees ook:

Terug in de tijd: 10 x Rotterdamse voetballegendes

Afgelopen woensdag is Pim Doesburg overleden op 77-jarige leeftijd. De voetbalheld stond 25 jaar lan...

1. Gwijnaldum

En op nummer één staat.. voetballer Georginio Wijnaldum! Met zijn 4.756.164 volgers staat hij voor het eerst bovenaan de lijst. Hij haalde de oude nummer één Robin van Persie in. Georginio tekende in juli 2016 een contract tot medio 2021 bij Liverpool, dat circa 30 miljoen voor hem betaalde aan Newcastle United. Hij debuteerde op 2 september 2011 in het Nederlands voetbalelftal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gini Wijnaldum (@gwijnaldum)

Lees ook:

10 keer Rotterdam door de ogen van Instagrammer Sam with the cam

Rotterdam is natuurlijk o zo fotogeniek, maar sommige Rotterdammers weten onze stad wel héél mooi va...
Groepsfoto_Koppels temptation island

Temptation Island begint weer: deze Rotterdammers doen dit jaar mee

Het is zo ver: het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is begonnen. In het zonnige I...
meryem influencers

8 Rotterdamse influencers om te volgen op Instagram

Veel mensen vinden het een vervelend woord: influencer. Personen met heel veel volgers op social med...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.