Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x waarom je wilt trouwen in Rotterdam

Door Carin van der Meij 27 februari 2020

Ja ik wil, trouwen in Rotterdam. Zeg nou zelf: dat is toch een droom die uitkomt? Niet overtuigd? Hier zeven redenen waarom elk bruidspaar elkaar het ja-woord wil geven in onze stad. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Wij hebben de mooiste trouwlocaties

Helaas, onze bruidjes en/of bruidegommen kunnen niet net als Kate Middleton en Meghan Markle het altaar van Westminster Abbey bestormen. Maar de trouwlocaties in Rotterdam doen er zeker niet voor onder. Naast het stadhuis zijn nog veel meer plekken in Rotterdam waar je officieel mag trouwen. Dat wordt nog een moeilijke keuze…

Genoeg plekjes voor een toffe fotoshoot

Trouwen in Rotterdam? Dat wordt voor de fotograaf een makkie, want het is niet moeilijk om schitterende Rotterdamse plaatjes te schieten. Wat dacht je van de Erasmusbrug als achtergrond of juist lekker groen in het Kralingse Bos. Ben je meer van het rauwe en industriële? Dan is het ook mogelijk om een shoot te houden in de Maassilo: onze stad is het perfecte decor voor een weddingshoot.

Ideale hotspots voor het diner

Liefde gaat door de maag en wij kunnen wel zeggen: Rotterdam heeft veel liefde te geven! In onze stad zijn genoeg hotspots waar je met je bruiloftsgasten kunt neerstrijken voor een hapje en een drankje. Lekker lang tafelen bij Hotel New York of dineren met een schitterend uitzicht bij Euromast: de keuze is reuze.

Zeg ‘ja’ tegen Rotterdam

Jouw toekomstige man of vrouw is de liefde van je leven, maar Rotterdam staat natuurlijk op nummer twee. Op de mooiste dag van je leven kan je je eigen stadje toch niet verloochenen? Een echte Rotterdammer trouwt daarom het allerliefst in Rotterdam.

De stad ontdekken met je bruiloftsgasten

Een unieke trouwdag beleef je in Rotterdam. Er valt zoveel leuks te ontdekken op jullie dag, daarom is trouwen in onze stad ook zo leuk! Zo kun je met al je bruidsgasten met de watertaxi of nog grappiger met de Spido. Daar kan je toch geen ‘nee’ tegen zeggen?

Praktische reden: geen stress over reizen

Ben je een Rotterdammer? Dan is alleen al het feit dat je bijna geen reistijd hebt genoeg reden om te willen trouwen in Rotterdam. Geen stress over file of verkeerde routebeschrijving, maar op je gemak naar stadhuis en genieten van jullie trouwdag. Ook handig: niemand hoeft te bobben.

Rotterdams tintje

Als je in Rotterdam trouwt is het ook leuk om je bruiloft een Rotterdams tintje te geven. Wat dacht je van Rotterdamse snoepjes als bedankjes. Of je serveert bijvoorbeeld gin-tonics gemaakt met echte Rotterdamse gin. En natuurlijk eten je gasten Rotterdamse bitterballen.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.