Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 puike plekken op de Pannekoekstraat

Door Redactie indebuurt Rotterdam 24 juni 2018

De Pannekoekstraat is populairder dan ooit! Wat houden wij van die leuke straat met dito naam in Rotterdam. En het lijkt er met de dag leuker te worden! Kom je gezellig mee naar de Rue de Flens? Dan laten wij je een paar van onze favorieten zien. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Tante Nel

Posted by Tante Nel on Sunday, 2 July 2017

Britte: Als je mij vraagt ‘pannenkoeken of patat?’, dan is het antwoord heel luid en duidelijk: PATAT! Maar dan wel het liefst patatten óp de Pannekoekstraat, bij Tante Nel. Het voelt allemaal net wat minder onverantwoord dan bij je doorsnee snackbar op de hoek, het is er een stuk gezelliger zitten en wie zegt er nee tegen die kortingsdeals op vrijdagavond (gin-tonic, patat en snack voor een tientje)?!


Meer over Tante Nel ontdekken?

Tante Nel snackbars

Gesloten12:00 - 22:00

Pannekoekstraat 53, Rotterdam

Bekijk meer:snackbars

Pierre

Faayyaaz: Pierre, Pierre, Pierre! Het lijkt hier alsof je bij een kleine Parijse bistro gaat eten. De mooie houten meubels, grote ramen waar fijn licht doorheen schijnt en natuurlijk het terras. Dit terras is zo fijn! Tip: als je hier in de hoogzomer gaat zitten moet je de tafels in de hoek (bij de deur) nemen. Daar schijnt het zonnetje het langst. Geniet hier van Petit Boeuf Bourguignon (klassieke stijl) met aardappelpuree of Confit de Canard met bospaddenstoelen, truffeljus en crostini! Oui Oui! It feels almost like Paris!


Meer over Pierre ontdekken?

Pierre restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 01:00

Pannekoekstraat 38A, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca
Vineum Rotterdam

8 x wijnbars in Rotterdam waar je fantastisch kunt borrelen

Het is weer weekend en daar moet natuurlijk op gedronken worden. Maar waar ga je dan heen? Wie niet ...

Ace & Tate

Ace & Tate

Britte: Toen de oogarts 26 jaar geleden over een bril begon sprong ik een groot gat in de lucht, maar dat enthousiasme was snel weg. Brillen waren duur, stonden niet bij al m’n kleren even leuk en bleven iets nerdy’s hebben – en dan niet op de goeie manier. Gelukkig dacht de ondernemer achter Ace & Tate hier net zo over, en begon hij deze te gekke brillenketen. Je koopt hier alleen brillen en zonnebrillen van hun eigen merk, die inclusief glazen nog geen honderd euro kosten en superhip zijn. Ook de service is top. Door Ace & Tate ben ik dus weer dat meisje van zes, die geen bril móet dragen, maar mág dragen!


Meer over Ace & Tate ontdekken?

Ace & Tate opticiens

Gesloten10:00 - 18:00

Pannekoekstraat 8a, Rotterdam

Bekijk meer:opticiens

Baker’s Dough

Posted by Baker's Dough on Thursday, 11 January 2018

Wouter: Zo eens in de zoveel tijd wordt het wiel opnieuw uitgevonden. In Amerika ontdekten ze dat mensen koekjesdeeg erg lekker vinden (joh!) dus gingen ze bakjes met koekjesdeeg verkopen, alsof het ijsjes zijn. De cookie dough craze bereikte Nederland vorig jaar, en dat hebben we geweten! De mensen achter Baker and Moore op de Westblaak startten een crowdfunding voor de eerste cookie dough bar van Nederland, en binnen no-time was het bedrag gehaald. Toen Baker’s Dough net geopend was, stonden er elke dag dikke rijen voor de deur. Die rijen vallen nu gelukkig mee maar uniek is het nog steeds! En lekker… Uit heel het land komen ze hier dough eten. Zelfs veganisten weten het te vinden. Sweet!


Meer over Baker’s Dough ontdekken?

Baker’s Dough restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 22:00

Pannekoekstraat 82A, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

PIX

(Foto PIX)

Faayyaaz: De Pannekoekstraat is wel echt een hele vermakelijke straat. Het lijkt hier alsof je winkelt in Parijs en Londen, daarna ga je er lunchen bij een Franse bistro en uiteindelijk eindig je in (trendy) Spaanse sferen. We hebben het hier natuurlijk over PIX! PIX is een pintxoszaak zoals we ze in Spanje kennen. Je gaat hier lekker zitten, bestelt een grote kan sangria (of meer) en je loopt lekker heen en weer om je favoriete pintxos uit te kiezen. Je rekent hier aan het einde je stokjes af. Als je genoeg hebt van de pintxos  of je hebt gewoon trek in wat anders, bestel dan de Gambas al ajillo (favoriet)!


Meer over Pix   ontdekken?

Pix   Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Pannekoekstraat 76-78, Rotterdam

Bekijk meer:Permanent gesloten

6 x tapasrestaurant in Rotterdam waar je heerlijk kunt gaan eten

Wij zijn even op onderzoek gegaan. Bij deze plekken in Rotterdam kun je heerlijk aan de tapas gaan. ...

De Pastakantine

Posted by De Pasta Kantine Rotterdam on Thursday, 2 June 2016

Wouter: Je struikelt af en toe over de Italiaanse restaurants in Rotterdam, wat dat betreft hebben we weinig te klagen. Daarom moet je je onderscheiden, en dat doet De Pastakantine: ‘Goed hoeft niet duur te zijn’ is hun missie. Nu zijn ze niet zo goedkoop als sommige andere niet nader te noemen Italianen in de stad, maar het is meer dan oké. Een lekkere industriële inrichting, lange tafels en een goede, verse en ambachtelijk bereide anitpasti, pasta of salade. Wat wil je nog meer? Nou, een huisgemaakt toetje!


Meer over De Pastakantine ontdekken?

De Pastakantine italiaanse restaurants

Gesloten12:00 - 22:00

Pannekoekstraat 22A, Rotterdam

Bekijk meer:italiaanse restaurants

OU. Boutique Stories

Dameswinkel Rotterdam

Faayyaaz: Bij OU. Boutique Stories vind je kleding van hoge kwaliteit van verschillende merken. Je vindt er bekende, maar ook minder bekende namen. De eigenaars struinen de hele wereld af om de leukste items te vinden, bijvoorbeeld uit Kopenhagen, maar ook uit Los Angeles. In de winkel hangen basics die in iedere kast teruggevonden moeten worden, maar voor hysterisch uitgesproken stukken ben je hier ook op het juiste adres. Je krijgt hier een beetje het gevoel alsof je winkelt in Londen, Milaan, New York of Parijs. En dat allemaal in ons eigen stadje!


Meer over OU. Boutique Rotterdam ontdekken?

OU. Boutique Rotterdam

Gesloten10:00 - 18:00

Pannekoekstraat 56, Rotterdam

5 x luxe winkels in Rotterdam

In dit lijstje doen wij gewoon even lekker gek, want normaal doen we al vaak genoeg. Laten we eerlij...

De leukste beautywinkels in Rotterdam waar je geweest moet zijn

Ben jij ook zo dol op beautyproducten? Wij wel hoor! Allemaal nieuwe producten testen en uitproberen...

Dit Amerikaanse merk opent binnenkort een kledingwinkel in Rotterdam

Wat houden wij van winkelen (maar dat weten jullie ondertussen wel). De leukste winkels zitten niet ...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.