Op deze 5 verborgen terrasjes zit je lekker uit de drukte

Door Wouter Vocke 21 februari 2019

Pak je graag een terrasje, maar zit je liever niet op een druk plein of in een drukke straat? Dan zit je goed in Rotterdam, want daar zijn ook genoeg ‘verborgen’ terrastuinen. We zetten een paar van deze pareltjes voor je op een rijtje: 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Café Boudewijn

Belgisch biercafé Boudewijn is al jaren een populaire bestemming op de Nieuwe Binnenweg. Is het niet voor het lekkere eten, dan is het natuurlijk wel voor één van de vele, VELE biersoorten die ze hebben. Wat alleen niet veel mensen weten, is dat ze ook een heerlijk binnentuintje hebben! Weg van de trams, auto’s, fietsers en alle drukte, lekker tussen het groen. Amai!


Meer over Boudewijn ontdekken?

Boudewijn cafés

Nu gesloten12:00 - 01:00

Nieuwe Binnenweg 53a-b, Rotterdam

Bekijk meer:cafés

V11

Geen dakterras maar een dekterras! Vessel 11, V11 of gewoon ‘die rooie boot in de Wijnhaven’ associeer je misschien niet zo snel met een terrasje, maar dat hebben ze wel zeker! Overdag als het zonnetje schijnt ga je hier niet naar een rockconcert, maar pak je een lekkere goudgele rakker op het dek. Weg van de drukte, maar toch vlakbij de Markthal, Oude Haven en zelfs de Witte de Withstraat. Het omlopen waard!


Meer over Vessel 11 ontdekken?

Vessel 11 eetcafés

Vandaag gesloten

Wijnhaven 101, Rotterdam

Bekijk meer:eetcafés

Jazzcafé Dizzy

View this post on Instagram

#Dizzy# Rotterdam#tracintracy#

A post shared by Lola Nederhof-Sojinu (@lolavallerie) on

Dizzy is een beroemde naam in Rotterdam. Voor het enige echte jazzcafé van de stad moet je wel even richting de ‘s-Gravendijkwal, maar dan heb je ook wat. Wat niet iedereen weet is dat je er ook gewoon heen kunt als de zon schijnt. Overdag lekker lunchen of iets drinken, weg van de hectiek van het verkeer voor de deur? Loop eens door naar achter en ga de binnentuin in!


Meer over Jazzcafé Dizzy ontdekken?

Jazzcafé Dizzy muziek

Vandaag gesloten

's-Gravendijkwal 127, Rotterdam

Bekijk meer:muziek

Ballroom

Helemaal hot en midden op de altijd drukke maar o zo gezellige Witte de Withstraat: Ballroom! Wist je dat ze 162 soorten gin op voorraad hebben? Dat zal ongetwijfeld mee hebben gewerkt aan de hipheidsfactor. Maar wist je ook dat ze een heerlijk binnentuintje hebben? Je verwacht het niet!


Meer over Ballroom ontdekken?

Ballroom restaurants en horeca

Nu gesloten16:00 - 01:00

Witte de Withstraat 88b, Rotterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca

Buiten

View this post on Instagram

Kleine Pause.

A post shared by Fein am Main (@feinammain) on

Je toko ‘Buiten’ noemen en dan alleen binnen kunnen zitten, dat kan natuurlijk niet, zullen ze gedacht hebben bij dit fijne tentje. Dit (h)eerlijke plekje midden op de drukke Nieuwe Binnenweg is sowieso al een oase van rust, maar dan staat bij aangename temperaturen ook nog eens de achterdeur open. En al het biologische eten is ook nog eens om in te lijsten!


Meer over Buiten ontdekken?

Buiten lunch

Vandaag gesloten

Nieuwe Binnenweg 100 , Rotterdam

Bekijk meer:lunch

Heb je een tip of vind je dat er een terrasje tussen móet? Mail ons! Vinden we leuk. En wie weet krijgt dit lijstje dan nog een vervolg!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.