Goed geregeld: geen foute parkeerboetes in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 6 december 2018

Schreven wij gisteren nog een artikel dat je een parkeerboete kon ontvangen als je zaterdag 1 december tussen 10.55 en 16.00 uur op straat geparkeerd zou hebben in Rotterdam. Er is goed nieuws voor Parkmobile en Park-line gebruikers.

Parkmobile heeft een mail uitgestuurd waarin staat dat de gemeente Rotterdam alle Parkmobile parkeeracties met een parkeerboete hebben geïdentificeerd en tegengehouden. Je hoeft dus niks meer te doen als je klant bent van Parkmobile en zaterdag in Rotterdam geparkeerd stond. Op de website van Park-line staat precies hetzelfde nieuws. Fijn toch? Een top samenwerking met de gemeente Rotterdam.

Parkmobile en Park-line over de oplossing

Parkmobile: ”Gisteren kreeg je te horen dat je mogelijk een parkeerboete ontvangt naar aanleiding van je parkeeractie op zaterdag 1 december in Rotterdam. Inmiddels hebben we van de gemeente te horen gekregen dat ze alle Parkmobile parkeeracties met een parkeerboete hebben geïdentificeerd en tegengehouden. Wat betekent dit voor jou? Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je een parkeerboete ontvangt en hoeft verder geen actie te ondernemen.”

Parkline: “Inmiddels heeft gemeente Rotterdam laten weten alle eventuele parkeerboetes die hieruit voortkomen, tegen te hebben gehouden. Als u in Rotterdam heeft geparkeerd, ontvangt u dus geen parkeerboete.”

Parkeercontroleur

Gratis parkeren in Rotterdam: hier moet je zijn

Je kent het wel. Je gaat een dagje shoppen en je betaalt bijna evenveel aan parkeergeld als aan je n...
Laadpaal

MAG DAT: parkeren bij een oplaadpaal als je geen elektrische auto hebt?

Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te verbreken. Maar soms w...

adv.